ASUS Prime B450M K II ile nasıl internete bağlanır?

enestahir23

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bende ASUS Prime B450M K II 4400MHz (OC) DDR4 soket AM4 D-Sub DVI-D HDMI M.2 mATX anakart var. Bunun icin Wi-Fi ve Bluetooth baglamama yarayacak aparatlar ariyorum. İlla Wi-Fi kart almam lazım mı yoksa USB ile baglanan kartlar ile de sorunsuz kullanabilir miyim veya başka onerisi olan var mi deneyip sorunsuz kullanan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bende ASUS Prime B450M K II 4400MHz (OC) DDR4 soket AM4 D-Sub DVI-D HDMI M.2 mATX anakart var. Bunun icin Wi-Fi ve Bluetooth baglamama yarayacak aparatlar ariyorum. İlla Wi-Fi kart almam lazım mı yoksa USB ile baglanan kartlar ile de sorunsuz kullanabilir miyim veya başka onerisi olan var mi deneyip sorunsuz kullanan?

İkisini de kullanırsın. Wi-Fi kart daha iyi olur büyük ihtimal.

Kablo en iyisi olur kayıpsıs gecikmesiz anakarta direk Wi-Fi kart takarsan daha iyi olur son çare USB takarsın ama arada kopma filan yapabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı