CS'de övgü boost almak işe yarar mı?

Daha fazla  
Arkadaşla rekabetçi girerken benim güven faktörümün düşük olduğu gözüküyor oyunun chatinde. Uyarı verdi hatta, güven faktörünüz bu kişiye göre çok düşük, oyun deneyiminiz düşük olabilir gibisinden. Şimdi bu bazı sitelerde de övgü boost satanlar var. Bu sistem gerçekten işe yarar mı, güven faktörü gerçekten yükselir mi?

Son olarak bu boost bana oyundan VAC ban falan yedirir mi?

Arkadaşla rekabetçi girerken benim güven faktörümün düşük olduğu gözüküyor oyunun chatinde. Uyarı verdi hatta, güven faktörünüz bu kişiye göre çok düşük, oyun deneyiminiz düşük olabilir gibisinden. Şimdi bu bazı sitelerde de övgü Boost satanlar var. Bu sistem gerçekten işe yarar mı, güven faktörü gerçekten yükselir mi?

Son olarak bu Boost bana oyundan VAC ban falan yedirir mi?

Öncelikle konuya geç kaldığımı belirteyim; bu sorunları yaşamış ve tamamen çözmüş biri olarak durumu net bir şekilde anlatabilirim. Güven faktörü tamamen otomatik işleyen bir sistemdir. Oyun, senin hileci mi yoksa toxic bir oyuncu mu olduğunu anlamak için önce rapor geçmişine bakar ve çok rapor yediğinde güven faktörün düşer. Bu düşüşten toparlanmak genelde 2–4 hafta sürer. Bu süreçte rapor almamaya dikkat etmen, düzenli bir şekilde oyun oynaman ve olumlu bir oyuncu profili sergilemen güven faktörünü zamanla zaten yükseltir.

Daha hızlı ve kesin bir çözüm istersen oyun içi satın alım yapmak çok etkili oluyor. Bunun yanında Steam profil seviyeni yükseltmek de yardımcı olur. Eğer hâlâ yapmadıysan, ücretsiz olarak topluluk üyesi Rozeti'ni tamamlayıp birkaç seviye kazanabilirsin; bunun dışında istersen para harcayarak rozet işleyebilir ve profil seviyeni artırabilirsin. “yorum veya övgü botu” tarzı şeylerin ise neredeyse hiçbir etkisi yok; sistem daha çok satın alımlar ve genel davranış üzerinden karar veriyor.

Sonuç olarak güven faktörü tamamen otomatik çalışır. Bu 2–4 haftalık dönemde düzenli oynar, rapor yemez ve küçük de olsa bir oyun içi harcama yaparsan güven faktörün kesin olarak yükselir. Ben de arkadaşlarımda kırmızı görünmeme rağmen yaklaşık 3 hafta içinde hiçbir lobide uyarı almamaya başladım ve hatta arkadaşlarımın profilleri bende sarı gözükmeye başlamıştı; güven faktörüm o kadar yükselmişti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı