Asus Prime B450M-K R5 2400G Overclock Problemi

Forumda yeni de değilsiniz ki acemiliğe denk gelmiş diyeyim. Kasa PSU ile beraber ucuza gelmiş diye alınmış. Fiyati gibi kalitesi de ucuz urunler. RAM minimum 2666 olsaymış iyiymiş. HDD yok sanırım. O SSD lüks olmuş. Stok soğutucu ile OC bir miktar yapılabilir. Aldığınız hata PSU sebepli olabilir.

Forumda yeni de değilsiniz ki acemiliğe denk gelmiş diyeyim. Kasa PSU ile beraber ucuza gelmiş diye alınmış. Fiyati gibi kalitesi de ucuz urunler. RAM minimum 2666 olsaymış iyiymiş. HDD yok sanırım. O SSD lüks olmuş. Stok soğutucu ile OC bir miktar yapılabilir. Aldığınız hata PSU sebepli olabilir.
hocam 1 tb hdd var o gözükmüyor da bütçeden dolayı biraz böyle oldu açıkçası ilerde yükseltme yapmayı düşünüyorum. psu daki sorun tam olarak nedir. forumda kaydım eski lakin yeni sayılırım. soğutucu wraith soğutucuymu bi abimin tavsiyesiyle aldım bu kasayı. yardımlarınız için çok teşekkür ediyoeum şimdiden. bir de extra fan takviyesiyle soğutma işlemini artırsam fayda olur mu ?
Hata tam olarak nedir ?
belirtilen değerleri uyguluyorum yeniden başlatma yaptığında anakart uzun bir bip sesinin ardından kapatıyor. açıldığında ise apu saati sadece belirtilen değerde oluyor geçerli bölümünde. birde pc yi açabilmem için harddisk ram ve bios pilini çıkarıp açmam gerekiyor öncelikle sonradan hepsini takıp açabiliyorum.
ekran kartı almayı düşünüyorum yakın zamanda nvidia 1050ti almamı önerir misiniz ve pubg de alabileceğim maks fps değeri kaç olabilir fikriniz var mı

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı