hsnhsynrsln
Kilopat
Sizce sistem nasıl? Alınır mı?
Çok oyun oynamam. GTA 5 girerim o da nadiren. Yazılım için alacağım genel olarak.
RAM pahalı, 2x8 3600MHz G.Skill Ripjaws veya Corsair Vengeance RAM koysan, 600-700 lira edecek RAM masrafı. İşlemci alınabilir.
Bence o anakarta 3600MHz yeterlidir hocam. RAM'leri değiştirip dediğim modeldeki RAM'leri eklerseniz daha iyi olur.Evet RAM pahalı. Dikkat etmemişim. Onun yerine 4000MHz RAM alınabiliyor. RAM'i sizce 4000MHz yapmalı mıyım? APU sistem sonuçta, ne kadar iyi RAM o kadar iyi performans.
Resim aynı hocam, ben sizin için Nvme SSD'yi RAM'i ve işlemciyi değiştirdim aşağı yukarı topladığınız sistem ile aynı fiyatta oldu, ayrıca daha performanslı olduBu arada sistemi uzay montaj kullansam sorun olur mu?
Eki Görüntüle 6645344
Sistemi böyle değiştirdim.
Uzay montaj olarak kullanabilirsin bence.Bu arada sistemi uzay montaj kullansam sorun olur mu?
Eki Görüntüle 6645344
Sistemi böyle değiştirdim.
Resim aynı değil Ram'i değiştirmiştim.Resim aynı hocam, ben sizin için Nvme SSD'yi RAM'i ve işlemciyi değiştirdim aşağı yukarı topladığınız sistem ile aynı fiyatta oldu, ayrıca daha performanslı oldu
Pc Toplama Sihirbazı
www.sinerji.gen.tr
Uzay montaj olarak kullanabilirsin bence.
Anakarttan bahsediyorsanız sıkıntı çıkarmaz ama işlemci sıkıntı çıkarabilir.Peki bu kart RTX 2080 vb üst düzey ekran kartlarında sıkıntı çıkarırmı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.