ASUS Prime B450M-K vs Gigabyte B450M S2H

hzmendel

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
En dikkat çekici özellik farkı olarak, ASUS olanda RAM MHz desteği 4400 MHz, ancak Gigabyte'da ise VRM'lerde soğutucu blok var. Karar sizin.
valla ram sabir 3000 mhz kullanacağım fakat şöyle bir şey duydum ben r3 1200 AF alacaktım. Asus A320'de Bios güncellemesi gerekir mi? Yoksa ikisinde de takar takmaz açılır mı?

Açıkçası RAM sabit 3000 MHz kullanacağım fakat şöyle bir şey duydum ben R3 1200 AF alacaktım. ASUS A320'de BIOS güncellemesi gerekir mi? Yoksa ikisinde de takar takmaz açılır mı?
Yeni üretimse gerekmez. Eski üretimse gerekir hocam. AF serisi yeni çünkü. Satın aldığınız yer güncelliyor isteğe bağlı. Unutmayın, A320 serisi bir anakart O.C. yapamaz. Bütçeniz varsa Gigabyte B450M güzel bence. O.C. için elverişli.

Yeni üretimse gerekmez. Eski üretimse gerekir hocam. AF serisi yeni çünkü. Satın aldığınız yer güncelliyor isteğe bağlı. Unutmayın, A320 serisi bir anakart O.C. yapamaz. Bütçeniz varsa Gigabyte B450M güzel bence. O.C. için elverişli.
peki B450 Anakart çalıştırırmı bazıları çalıştırır onlar sürüm olarak diyorda

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı