ASUS Prime B450M-A vs Gigabyte B450M S2H

Peki neden uzak durmalıyım?
Döneminin en güçlü Gigabyte anakartlarında sorun yaşadığımız için.
Z serisi yani diğer H felan değil, BİOS güncellemeleri sorunlu oluyor, güncelleme atması ayrı dert, yapıyorsun güncelleme hop zibilyon tane ayrı ayrı erorler, güncellemeden sonra iyice berbat oluyor, işin yoksa sar eski sürüme, kart takarsın kart okumaz, RAM takarsın RAM okumaz.
Asus'dan şahsen çok memnunum. Meseka arayüz UEFI bile tamam bir etkisi yok kolaylık dışında ama kendini belli ediyor. Asus ara yüzü bile çok daha iyi.
Ben senin yerinde olsam Asus B450M- A yerine B450M Dragon alırdım.

Z serisi yani diğer H felan değil, BİOS güncellemeleri sorunlu oluyor, güncelleme atması ayrı dert, yapıyorsun güncelleme hop zibilyon tane ayrı ayrı erorler, güncellemeden sonra iyice berbat oluyor, işin yoksa sar eski sürüme, kart takarsın kart okumaz, RAM takarsın RAM okumaz.
Asus'dan şahsen çok memnunum. Meseka arayüz UEFI bile tamam bir etkisi yok kolaylık dışında ama kendini belli ediyor. Asus ara yüzü bile çok daha iyi.
Sanırım Asus alacağım. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler

Düzeldimi ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı