ASUS Prime B450M-K vs MSI B450M-A PRO Max

Hocam ben iki model için de VRM soğutucu özelliği bulamadım. Tavsiyem Gigabyte B450 S2H bu modelde VRM soğutucu var. Hatam varsa hocalarım düzeltsin.

Hocam ben iki model için de VRM soğutucu özelliği bulamadım. Tavsiyem Gigabyte B450 S2H bu modelde VRM soğutucu var. Hatam varsa hocalarım düzeltsin.

İyi tamamda B450M S2H'de benim önyargım var sanki o anakart arızalı gibi. Forumda şu şeyleri görünce soğudun :[Çözüldü] Gigabyte B450M S2H XMP Frekans Sorunu - Technopat Sosyal linke tıklayın clickclickbumbe diye birisi orada bir sürü şey yazmış onları okuyunca S2H almayacağım dedim içimdem.

Hocam genel olarak tavsiye edilen bir kart. Memnun olanların sayısı çok daha fazla.

Hocam genel olarak tavsiye edilen bir kart. Memnun olanların sayısı çok daha fazla.

Mosfet soğutucusu olabilir 8 pin CPU güç girişi bulunabilir bunlar B450MS2H daha iyi yanları MSI B450M'a Pro Max'in iyi yanlarına baktığımızda LCC var 4133 MHz'e kadar RAM frekansı destekliyor B450MS2H de 3200 MHz'e kadar destekliyor. Ve son olarak 3 nesil işlemcileri direk takabiliyorsunuz BIOS güncelemekle kafa patlatmanıza gerek yok sonuça baktığımız zaman. MSI B450M'a Pro Max.

.
Hocam bu karta da işlemciyi direkt olarak takabilirsiniz. Zaten sizin işlemciniz 4133 MHz ile uyumlu olmaz. 3600 MHz gayet yeterli ve bu kart destekliyor. Karar sizin hocam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı