O ozzyozzi Centipat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar, ASUS Prime B550M-A Wi-Fi anakartım var. Kasamda RGB olmayan bir egzoz fanı bulunmakta. Alacağım RGB özellikte bir fanı nasıl nereye takmam gerekir? Anakart modelinin yerlerini paylaşıyorum, yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar, ASUS Prime B550M-A Wi-Fi anakartım var. Kasamda RGB olmayan bir egzoz fanı bulunmakta. Alacağım RGB özellikte bir fanı nasıl nereye takmam gerekir? Anakart modelinin yerlerini paylaşıyorum, yardımcı olur musunuz?
KS KS O ozzyozzi Centipat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #11 Berkay Davas dedi: Aynen öyle. ADD_GEN aydınlatma, CHA_FAN girişleri de güç bağlantısı için. Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun hocam siparişi geçip yapmaya çalışacağım. Artı 0 Eksi
Berkay Davas dedi: Aynen öyle. ADD_GEN aydınlatma, CHA_FAN girişleri de güç bağlantısı için. Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun hocam siparişi geçip yapmaya çalışacağım.