ASUS Prime B650M-A RGB bağlantıları nasıl yapılır?

mytic

Centipat
Daha fazla  
Herkese selam. Anakartım ASUS Prime B650M-A Wi-Fi 2 RGB'si olduğu yazıyor fakat renk yok ekstra bağlamam gereken bir kablo falan mı? Bu işlerden pek anlamıyorum, yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
1 adet RGB, 3 adet ARGB port bulunuyor anakartında ve üzerinde aydınlatma bulunmuyor.

images (2).jpeg

Hangi tür aydınlatmayı kullanmak istiyorsan resimdeki girişlere sahip şerit led veya fan alarak kullanabilirsin. Çok sayıda RGB ürün kullanacaksan sadece 1 port olduğundan dolayı çoklayıcı kablo alıp porta girecek cihaz sayısını yükseltebilirsin.

1 adet RGB, 3 adet ARGB port bulunuyor anakartında ve üzerinde aydınlatma bulunmuyor.

Eki Görüntüle 1909727

Hangi tür aydınlatmayı kullanmak istiyorsan resimdeki girişlere sahip şerit led veya fan alarak kullanabilirsin. Çok sayıda RGB ürün kullanacaksan sadece 1 port olduğundan dolayı çoklayıcı kablo alıp porta girecek cihaz sayısını yükseltebilirsin.
teşekkür ederim hocam

Eki Görüntüle 1909727

Hangi tür aydınlatmayı kullanmak istiyorsan resimdeki girişlere sahip şerit LED veya fan alarak kullanabilirsin. Çok sayıda RGB ürün kullanacaksan sadece 1 port olduğundan dolayı çoklayıcı kablo alıp porta girecek cihaz sayısını yükseltebilirsin.

Hocam benim ekran kartındaki kabloda alttaki ARGB kısmı gibi ama yandaki add header yok add-gen_2_3 var oraya taktım olmadı ne yapmam lazım ASUS Prime B650M-A Wi-Fi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı