Dediğim gibi bu anakart iyi midir? Çünkü hiçbir yerde incelemesini bulamadım. Sorunu var mıdır?
Daha almadım hazır sistemin içinde olduğu için pek de bu konuda soru sorulmadığı için terettüt ettim.Bildiğim bir sorunu yok gayet iyi anakart. Aldığın içi mi soruyorsun?
Daha almadım hazır sistemin içinde olduğu için pek de bu konuda soru sorulmadığı için terettüt ettim.
Bu arada sistemi itopyadan alıcam fırsat şöleni olarak 27nisanda bitiyor ama ben bu sistemi pazartesi alma gibi bir şansım var bazen itopyada kampanyalar bitse bile fiyatlar 1 gün sonra yükseliyor sence aynısı olabilir mi?Alınır bir sıkıntı olmaz.
Bu arada sistemi İtopya'dan alacağım fırsat şöleni olarak 27Nisanda bitiyor ama ben bu sistemi pazartesi alma gibi bir şansım var bazen İtopya'da kampanyalar bitse bile fiyatlar 1 gün sonra yükseliyor sence aynısı olabilir mi?
Saol.Stok durumuna bağlı diye düşünüyorum. Eritmek istiyorlarsa dediğin durum olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.