Çözüldü ASUS Prime B650M-R ile R5 7500F çalışması için BIOS güncellemesi gerekir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

deckardvibes

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ASUS B650M-R anakart alacağım AMD Ryzen 5 7500F için BIOS güncellemesi gerekiyor mu? Yoksa kutudan çıktığı BIOS'la direkt uyumlu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Masam 60 en 120 uzunluğa sahip
Benim masa da önden arkaya 70 cm. Masa ile aranıza 10 cm de siz koysanız mesela kurtarır diye düşünüyorum. Ekran kartı yeterince güçlüyse riske girmeyip 1440p çözünürlükle 27'' monitör de alabilirsiniz aslında. Ekran kartı neydi?

4060ti 8 gb alacağım

4060ti 8 gb alacağım
Anladım o zaman 1440p topuna girmeyin. %100 27'' alın da diyemiyorum çünkü bana kötü gelmeyen görüntü belki size kötü gelecek. Belki monitör panel farklarından dolayı daha kötü görüntü alacaksınız. 24.5'' monitör alıp geçin derim.

Link paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama

Şu monitöre bakar mısınız

Samsung'un bu modellerinden uzak durun çok fazla ghosting şikayeti alıyor VA panel olduğu için. Ips panellere bakın.

Satıcı hepsiburada olduğu için böyle bir durumda iade almazlar mı ? Bilindik marka diye samsung alayım dedim çünkü .
Ghosting için iade alacaklarını sanmam ama belli de olmuyor. Belki siz farketmezsiniz bile ama ghosting şikayeti çok fazla olduğu için belirtmek istedim. VA panellerin genelinde var bu durum. Samsung' un giriş seviye ürünleri direkt kötü zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…