Çözüldü ASUS Prime B650M-R ile R5 7500F çalışması için BIOS güncellemesi gerekir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

deckardvibes

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ASUS B650M-R anakart alacağım AMD Ryzen 5 7500F için BIOS güncellemesi gerekiyor mu? Yoksa kutudan çıktığı BIOS'la direkt uyumlu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım, birde sizce 24 inç 180 hz 1 ms monitör yeterli midir, çoğu kişi 27 inç alınmasını söylüyor ama kafama takıldı.
Ben şu an 27'' 1080p bir monitör kullanıyorum, 21'' monitörden geçtikten sonra görüntünün kötü veya pikselli görünmesi gibi bir sıkıntı yaşamadım açıkcası aradaki devasa boyut farkına rağmen.
Ancak monitörle arama minimum 80 cm koyarak kullanırım. Bu durumda büyük ekran olmasının çok faydası oluyor. Dar bir masada monitöre yakın konumda oyun oynuyorsanız 24 '' 1080 p için daha mantıklı olur.

Ben şu an 27'' 1080p bir monitör kullanıyorum, 21'' monitörden geçtikten sonra görüntünün kötü veya pikselli görünmesi gibi bir sıkıntı yaşamadım açıkcası aradaki devasa boyut farkına rağmen.
Ancak monitörle arama minimum 80 cm koyarak kullanırım. Bu durumda büyük ekran olmasının çok faydası oluyor. Dar bir masa da monitöre yakın konumda oyun oynuyorsanız 24 '' 1080 p için daha mantıklı olur.
Masam 60 en 120 uzunluğa sahip

Ancak monitörle arama minimum 80 cm koyarak kullanırım. Bu durumda büyük ekran olmasının çok faydası oluyor. Dar bir masada monitöre yakın konumda oyun oynuyorsanız 24 '' 1080 p için daha mantıklı olur.
27de pikseller görünür diyorlar 1080pde kafam allak bullak oldu gerçekten kararsız kaldım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı