D deckardvibes Yoctopat Katılım 3 Aralık 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:48 #1 Arkadaşlar merhaba, ASUS B650M-R anakart alacağım AMD Ryzen 5 7500F için BIOS güncellemesi gerekiyor mu? Yoksa kutudan çıktığı BIOS'la direkt uyumlu mu? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 13:55
Arkadaşlar merhaba, ASUS B650M-R anakart alacağım AMD Ryzen 5 7500F için BIOS güncellemesi gerekiyor mu? Yoksa kutudan çıktığı BIOS'la direkt uyumlu mu?
ÖzdemirBurak Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 969 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:08 #31 deckardvibes dedi: O zaman size güveniyorum youtubedan bu kombinasyonun oyun testlerine bakayım bir de Darboğaz hesaplayıcıda %0 çıkıyor pcbuilds sitesinde ne kadar doğru bilmiyorum tabide Genişletmek için tıkla... O siteye bakmayın çok gerçekçi değil değerler ama darboğaz olmaz konusunda doğru söylemiş en azından Oyun testleri daha isabetli olur. Artı 0 Eksi
deckardvibes dedi: O zaman size güveniyorum youtubedan bu kombinasyonun oyun testlerine bakayım bir de Darboğaz hesaplayıcıda %0 çıkıyor pcbuilds sitesinde ne kadar doğru bilmiyorum tabide Genişletmek için tıkla... O siteye bakmayın çok gerçekçi değil değerler ama darboğaz olmaz konusunda doğru söylemiş en azından Oyun testleri daha isabetli olur.
KS KS D deckardvibes Yoctopat Katılım 3 Aralık 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:31 #32 ÖzdemirBurak dedi: O siteye bakmayın çok gerçekçi değil değerler ama darboğaz olmaz konusunda doğru söylemiş en azından Oyun testleri daha isabetli olur. Genişletmek için tıkla... Bu sitede fps tahminleride var neye göre veriyor anlamış değilim Artı 0 Eksi
ÖzdemirBurak dedi: O siteye bakmayın çok gerçekçi değil değerler ama darboğaz olmaz konusunda doğru söylemiş en azından Oyun testleri daha isabetli olur. Genişletmek için tıkla... Bu sitede fps tahminleride var neye göre veriyor anlamış değilim