Çözüldü ASUS Prime B760M-Plus sistemde "AMI no keyboard detected" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bjk123

Kilopat
Selamlar,

Yaklaşık 2 hafta önce bir kasa topladım, ilk zamanlar bir sorun yaşamıyordum ama daha sonraki süreçte bilgisayar açılırken AMI BIOS ekranında no keyboard detected hatası alıyorum. Aslında Bluetooth klavye kullanıyorum ve bu hatayı almam normal ama ben bu kontrolü kapamak istiyorum. İnternette gezindiğimde Technopat'ta konu kapandı denip çözülmüş ama oradaki çözümü uyguladığımda sorunum düzelmedi. Destek olabilrseniz sevinirim.

Anakart: ASUS Prime B760M-Plus

Çözüm
Garip ama kablolu bir mouse satın aldım ve bu cihazı kasaya bağladıktan itibaren sorun çözüldü.
Bu çözümü denediniz mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
] Resim yükleyemedim ama link atmaya çalıştım, ASUS forumlarına nasıl baktınız bilmiyorum ama ben en az bu sorunu yaşayan 5 kaynak gördüm. Reddit'te de var ayrıca. Normal klavyem olmadığı için deneyemedim, sorun klavyeden bağımsız anakart ile ilgili duruyor, ilk bilgisayarı aldığımda böyle bir derdim yoktu.

ASUS forumlarına nasıl baktınız bilmiyorum
Aynı model anakartta mı yaşanmış sorun? Ben modele göre baktım genele göre değil.

Bu cevap nasıl sizce?

2024-09-12_00-23-08.png

Hayır hocam birden fazla anakartta görülmüş ortak noktaları ASUS olmaları :) boot ekranında Bluetooth desteği vermemelerini anlıyorum, benim derdim bu kontrolü kapamak. Bilgisayarım klavye kullanıyor muyum kullanmıyor muyum bir zahmet kontrol etmesin. İlk kasayı topladığımda hiçbir donanımım olmadan çalıştırmıştım ve böyle bir ekran gelmemişti. Format dahil BIOS'u sıfırlamayı da denedim ama sorun düzelmedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı