BIOS LAN gibi bir sürü seçenek çıkıyor hepsini tektek indirmeli miyim?Buyrun:
PRIME H410M-F|Motherboards|ASUS Global
ASUS Prime series is expertly engineered to unleash the full potential of AMD and Intel processors. Boasting a robust power design, comprehensive cooling solutions and intelligent tuning options, Prime series motherboards provide daily users and DIY PC builders a range of performance tuning...www.asus.com
Soru 2: Konuyla çok alakasız ama yeni sistemimi oyunlarda performansını görmek istiyorum. Bu YouTube'deki testlerde CPU sıcaklık, ekran kartı kullanımı, RAM kullanımı gibi hepsini görebileceğim bir uygulama var mıdır?
BIOS LAN gibi bir sürü seçenek çıkıyor hepsini tek tek indirmeli miyim?
ikisinide kurmam mi gerekiyorBunun için MSI Afterburner ve HWiNFO kullanabilirsiniz.
Driver kısmına gelip işletim sistemizi seçin ondan sonra bütün sürücüleri güncellemek isterseniz hepsini teker teker indirin.
neden önemlidir ssd samsung 860 evo 250gbBu sürücüleri indirmeden önce Windows Update çalıştırıp gelen tüm güncellemeleri yaptığından emin ol.
Bu linkten chipset sürücüsü kurulumu yap.
Buradan Win10 Auto Installation Program olanı indirerek Realtek ağ kartının sürücüsünü güncelle.
Bu da ses sürücün.
Get Realtek Audio Control from the Microsoft Store
"Realtek Audio Control", Realtek Audio Codec ile en iyi ses deneyimini sağlar. Bu Uygulamada ses aygıtı efektlerini ve tüm ses aygıtı ayarlarını yapabilirsiniz.www.microsoft.com
Bunları indirmen yeterli. Bunlar dışında ekran kartı sürücünü kurduğunu varsayıyorum. Ek olarak SSD'ni belirtirsen onun için de firmware atabilirim. Firmware güncellemek de önemlidir.
bu chipset realtek gibi seylerin guncellemekle ne elde edecegimi yazarsaniz sevinirim bilgi edinmis olurumBu sürücüleri indirmeden önce Windows Update çalıştırıp gelen tüm güncellemeleri yaptığından emin ol.
Bu linkten chipset sürücüsü kurulumu yap.
Buradan Win10 Auto Installation Program olanı indirerek Realtek ağ kartının sürücüsünü güncelle.
Bu da ses.
Get Realtek Audio Control from the Microsoft Store
"Realtek Audio Control", Realtek Audio Codec ile en iyi ses deneyimini sağlar. Bu Uygulamada ses aygıtı efektlerini ve tüm ses aygıtı ayarlarını yapabilirsiniz.www.microsoft.com
Bunları indirmen yeterli. Bunlar dışında ekran kartı sürücünü kurduğunu varsayıyorum. Ek olarak SSD'ni belirtirsen onun için de firmware atabilirim. Firmware güncellemek de önemlidir.
Bu konudaki açıklamaya bakabilirsin.neden önemlidir ssd samsung 860 evo 250gb
konuda içindekilerin silinebilecegi yazmislar gerek var midir yedeklememe?Bu konudaki açıklamaya bakabilirsin.
SSD Firmware Nedir?
Technopat'ın yeni SSD makalesini okurken gördüm daha önce duymamıştım nedir bu SSD Firmware? Ve yüklemek için bir şey gerekiyor mu mesela ben de SSD kullanıyorum ancak hiçbir şey yüklemedim.www.technopat.net
Samsung 860 EVO için aşağıdaki linkten Magician Software yazanı indir ve kur. Program açılınca sağ alttaki yenileme butonuna bas ve daha sonra sol alttaki Update yazan yere tıkla. Açılan sekmede Firmware başlığı altında "You're currently running the last version of Firmware." yazdığından emin ol. Yazmıyorsa da güncelle programın içinden.
860 EVO SATA 2.5" SSD 250GB | Samsung Destek TR
860 EVO SATA 2.5" SSD 250GB. Çözümler ve İpuçları, İndirme Kılavuzu, Bize Ulaşın. Samsung Destek TRwww.samsung.com
Chipset sürücüsü ile ilgili Burak Alkan'ın bu cevabına bakabilirsin.bu chipset realtek gibi seylerin guncellemekle ne elde edecegimi yazarsaniz sevinirim bilgi edinmis olurum
Yonga seti sürücüsüdür ve bileşenlerin yonga seti ile daha iyi iletişim kurmasını sağlayarak stabilite ve performansı artırır.