Bundan bahsediyorsunuz değil mi?Ben de aynı şeyi dedim, kontrolcünün SATA güç kablosunu bağlamalısınız bunun için. PSU'dan gelir bu kablo.
Bundan bahsediyorsunuz değil mi?Ben de aynı şeyi dedim, kontrolcünün SATA güç kablosunu bağlamalısınız bunun için. PSU'dan gelir bu kablo.
Onun ucuna birşey takmayacağım değil mi?Evet, ucu SATA güç kablosu.
Halledebildiniz mi hocam aynı şekil ben de yapamadim, kasanin kontrolcusune bagladim oradan tusla ayarlaniyor ama o da kasanin icinde oldugu için sıkıntı yaBende bu hususta yardım rica ediyorum bir türlü yapamadım.
Daha bugun denemistim sadece isiklar yaniyo ama yazilimda aygit bulunamadi sorunuMerhaba arkadaşlar ben sorunu çözdüm. Şöyle yaptım; önce RGB kontrolcüden söküp 4 pini anakarta ilgili yere bağladım. Daha sonra uzun uğraşlar sonrasında bu RGB'lerin Armoury care ile değil AI Suite 3 ile değiştirebilidiğimi gördüm.
Dikkat edilmesi gereken husus 4 pinli soketi anakarta bağlarken ok işaretinin olduğu tarafı + kutup noktasına takmak gerekmektedir. Zaten taktığınız anda default şekilde yanmaya başlayacaktır. Eğer yanmıyorsa yanlış yönde taktınız lütfen değiştiriniz. Geri kalan AI Suite 3 ile kontrolde.
Da
Daha bugün denemistim sadece isiklar yaniyor ama yazilimda aygit bulunamadi sorunudediginiz uygulamayi da deneyeyim bakalım kasanin arkasini acip takmasi cok zahmetli ya ama bakalım inşallah olur.
Sadece 4pinli RGB kablosunu anakarta takiyoruz değil mi? Başka bir ayar yok.
Merhaba arkadaşlar, ben sorunu çözdüm. Şöyle yaptım; önce RGB kontrolcüden söküp 4 pini anakarta ilgili yere bağladım. Daha sonra uzun uğraşlar sonrasında bu RGB'lerin Armoury care ile değil AI Suite 3 ile değiştirebilidiğimi gördüm.
Dikkat edilmesi gereken husus 4 pinli soketi anakarta bağlarken ok işaretinin olduğu tarafı + kutup noktasına takmak gerekmektedir. Zaten taktığınız anda default şekilde yanmaya başlayacaktır. Eğer yanmıyorsa yanlış yönde taktınız lütfen değiştiriniz. Geri kalan AI Suite 3 ile kontrolde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.