ASUS Prime H510-E anakart ile RGB kontrol edemiyorum

Dosya Ekleri

• 16466035331551186582771133672226.jpg
    16466035331551186582771133672226.jpg
    113,5 KB · Görüntüleme: 118
Evet, ucu SATA güç kablosu.

bende de aynı h510 wifi var renk değişmiyordu hazır kasa geldi demekki kabloyu takmamış eşşekler

Merhaba arkadaşlar ben sorunu çözdüm. Şöyle yaptım; önce RGB kontrolcüden söküp 4 pini anakarta ilgili yere bağladım. Daha sonra uzun uğraşlar sonrasında bu RGB'lerin Armoury care ile değil AI Suite 3 ile değiştirebilidiğimi gördüm.

Dikkat edilmesi gereken husus 4 pinli soketi anakarta bağlarken ok işaretinin olduğu tarafı + kutup noktasına takmak gerekmektedir. Zaten taktığınız anda default şekilde yanmaya başlayacaktır. Eğer yanmıyorsa yanlış yönde taktınız lütfen değiştiriniz. Geri kalan AI Suite 3 ile kontrolde.

Da
Merhaba arkadaşlar ben sorunu çözdüm. Şöyle yaptım; önce RGB kontrolcüden söküp 4 pini anakarta ilgili yere bağladım. Daha sonra uzun uğraşlar sonrasında bu RGB'lerin Armoury care ile değil AI Suite 3 ile değiştirebilidiğimi gördüm.

Dikkat edilmesi gereken husus 4 pinli soketi anakarta bağlarken ok işaretinin olduğu tarafı + kutup noktasına takmak gerekmektedir. Zaten taktığınız anda default şekilde yanmaya başlayacaktır. Eğer yanmıyorsa yanlış yönde taktınız lütfen değiştiriniz. Geri kalan AI Suite 3 ile kontrolde.
Daha bugun denemistim sadece isiklar yaniyo ama yazilimda aygit bulunamadi sorunu 😂 dediginiz uygulamayi da deneyeyim bakalım kasanin arkasini acip takmasi cok zahmetli ya ama bakalım insallah olur.

Sadece 4pinli rgb kablosunu anakarta takiyoruz di mi?başka bir ayar yok.

Da

Daha bugün denemistim sadece isiklar yaniyor ama yazilimda aygit bulunamadi sorunu 😂 dediginiz uygulamayi da deneyeyim bakalım kasanin arkasini acip takmasi cok zahmetli ya ama bakalım inşallah olur.

Sadece 4pinli RGB kablosunu anakarta takiyoruz değil mi? Başka bir ayar yok.

Evet, bende uzun uğraşlar sonunda buldum. :)

Merhaba arkadaşlar, ben sorunu çözdüm. Şöyle yaptım; önce RGB kontrolcüden söküp 4 pini anakarta ilgili yere bağladım. Daha sonra uzun uğraşlar sonrasında bu RGB'lerin Armoury care ile değil AI Suite 3 ile değiştirebilidiğimi gördüm.

Konu üstünden zaman geçmiş ama, anakartınız H510M-E değil mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı