ASUS Prime H510M D vs MSI B560M Pro

417496

Hectopat
Kolay gelsin bu 2 anakart arasında git gel deyim. Alacağım işlemci i5 - 10500. sizce hangi anakartı almalıyım? Dolar yükseliyor biraz aceleci davranıyorum.

Erteleyeceksen dahili GPU'lu işlemci alman şart o zaman çünkü bilgisayarı kullanamazsın. Bütçen yeterse 12400+H610, yetmezse 11400+B560 tercih et.
11400f kafama yattı, parçları denkleştirirsem bugün sipariş vereceğim. Yıl sonuna dek pc yi film izlemek için ve program için kullanacağım.
Intel UHD serisi düşük grafik seviyesindeki oyunları açıyor ancak ona göre karar ver.
Oyunu ekran kartı alınca düşünebilirim. Yıl sonunda almayı planlıyorum. 8-9 bin bandında.

11400f kafama yattı, parçları denkleştirirsem bugün sipariş vereceğim. Yıl sonuna dek pc yi film izlemek için ve program için kullanacağım.

Oyunu ekran kartı alınca düşünebilirim. Yıl sonunda almayı planlıyorum. 8-9 bin bandında.

Program derken edit tasarım gibi şeyler mi? O tür şeyler ise en az 8 çekirdekli işlemci öneririm.

Her şey sarpa sardı desenize. Ekran kartını sonra düşünüyordum. Film izlerim, adobe tarzı programlarla uğraşırım diyordum da olmadı gibi. Bir arkadaşta 8 çekirdek diyor. Yaşamak haram Türk gencine.
11400f ile görüntü alamazsın. Ucuz bir ekran kartı alabilirsin ama. 9800gt vb.
Maalesef 2.el ekran kartı alamam.
11400f ile görüntü alamazsın. Ucuz bir ekran kartı alabilirsin ama. 9800gt vb.
Maalesef 2.el ekran kartı alamam.
Program derken edit tasarım gibi şeyler mi? O tür şeyler ise en az 8 çekirdekli işlemci öneririm.
Edit + ms office.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı