ASUS Prime H610M-R-sı anakartta TPM modülü var mı?

servus

Megapat
Katılım
22 Ekim 2014
Mesajlar
20
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba bu anakartı kullanan var mı aranızda? Varsa eğer TPM 2.0 modülü olup olmadığını söyleyebilir misiniz rica etsem? Gaming.Gen.TR olmadığını söyledi. ASUS müşteri hizmetleri olmadığını söyledi. Vatan Bilgisayar var dedi, kullanan varsa aydınlatır mısınız?

ASUS Prime H610M-R-sı Intel soket 1700 DDR5​

 
Son düzenleyen: Moderatör:
1728393557184.png


Var yazıyor Asus'un kendi sitesinde.

1728393637521.png


gaming.gen.tr'de de var yazıyor.

Başlat menüsüne tpm.msc yazıp çalıştırdığınızda 'Bu bilgisayarda uyumlu bir TPM bulunamıyor' gibi bir yazıyla karşılaşıyorsanız BIOS'dan aktif edebiliyor olmanız gerek.
 
Son düzenleme:
Yukarıda ayrıntılı söylememişim sanırım. tpm.msc yazıp çalıştırdığınızda TPM versiyonunun yazması gerekiyor. Yanlış biliyorsam daha bilgili bir arkadaş bilgilendirebilir.

1728394546386.png
 
Yukarıda ayrıntılı söylememişim sanırım. tpm.msc yazıp çalıştırdığınızda TPM versiyonunun yazması gerekiyor. Yanlış biliyorsam daha bilgili bir arkadaş bilgilendirebilir.

Eki Görüntüle 2324900

Bu anakartı satın almak istiyorum maalesef senin yazdıkların benim aradığım cevaplar değil kullanıyorsan bu anakartı var ya da yok demeni bekliyorum.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı