Asus Prime X570-P için PSU

beatkey

Megapat
Daha fazla  
RYZEN 7 3800x ve ASUS Prime x570-p güç kaynağı olarak da Aerocool 600W 80+ Cylon var x570 anakartlarda 8+4 pin güç girişi istiyormuş. Güç kaynağımda da
1589472991193.png

Pinler bu şekilde.
1589473013403.png

Anakart da bu şekilde
Bir sorun olur mu veya pci-e pinlerinden kullanabilir miyim?

bence güç kaynağı bilgisayarın en önemli bileşeni.

fsp markanın sana uygun olanı alabilirsin bence.

pahalı hocam ama daha uygun modelerine yönlenebilirsin fsp nin.

fsp markasını daha önce bende bilmiyordum epey araştırdıktan sonra çok kaliteli olduğunu öğrendim.
Psu kasa ile beraber geldiği için iade de edemem ki zaten bu güç kaynağı çok pahalı.

anlıyorum hocam.ama olası bir senaryoda anakartın pro model bir anakart, buna istinaden her türlü windows vb işlemleri yapabilirsin.

Ama ağır işlem gerektiren işlere girdiğinde reset atma gibi problemlerle karşılaşabilirsin. hazır kasa aldığın için tabi bu sana bu şekilde verilecek anladığım kadarıyla. ekran kartın nedir?

anlıyorum hocam.ama olası bir senaryoda anakartın pro model bir anakart, buna istinaden her türlü windows vb işlemleri yapabilirsin.

Ama ağır işlem gerektiren işlere girdiğinde reset atma gibi problemlerle karşılaşabilirsin. hazır kasa aldığın için tabi bu sana bu şekilde verilecek anladığım kadarıyla. ekran kartın nedir?
Anakartım pro değil ve neden reset atsın ki anlamadım?
Asus strix rtx 2060

fazla güç gerektiren işlemlere girdiğinde oyun vb işlemlerde güç kaynağı yetersiz gelirse bu sorunla karşılaşabilirsin.

gördüğüm kadarıyla güç kaynağı 80+ sadece bronze sertifikası yok.

bileşenlerin içerisinde güç kaynağını alttaki yazdığım modelle değiştirirsen geleceğe yönelik daha güzel bir sistem toplamış olursun. arada 200 tl bir fark var tabi maddi durumunu ya da kasa içerisinde bunu değiştirebilirmisin onu bilmiyorum.

aerocool-kcas-plus-700w-80plus-bronze-sertifikali

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı