Georgy Zhukov
Hectopat
https://www.hepsiburada.com/asus-pr...XJm1dDTFiSz2amBvz0BoCHfwQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
Gayet iyi fiyat bence bu anakart için.
Gayet iyi fiyat bence bu anakart için.
Bios güncellemesi olmadan destekliyor diye biliyorum.13. nesil işlemciler için kullanılamadığı için pek tercih edilmeyen anakart. Alınır tabii ama bu fiyata MSI'ın hem DDR4 hem DDD5 BIOS flashback butonlu anakartları oluyordu.
(BIOS flashback tuşu yok 12. nesil işlemci takıp BIOS Update yapmak gerekiyor)
www.asus.com
BIOS güncellemesi olmadan destekliyor diye biliyorum.
PRIME Z690-P WIFI|Anakart|ASUS Türkiye
ASUS Prime Z690-P WiFi Intel® Z690 (LGA 1700) ATX motherboard features PCIe® 5.0, DDR5, three M.2 slots, USB 3.2 Gen 2x2 Type-C®, front panel USB 3.2 Gen 1 Type-C®, Intel® WiFi 6, Thunderbolt™ 4 support and 2.5 Gb Ethernet. Prime Z690-P WiFi caters to daily users and all builders looking for...www.asus.com
MSI ın bios flashback olayındna dolayı 3 anakart aldım. 3 ü de çalışmadı. Servisde biosu update edebildiler. MSI a güvenerek kesinlikle almayın. Genel bir sıkıntısı var o bios flashback olayının.13. nesil işlemciler için kullanılamadığı için pek tercih edilmeyen anakart. Alınır tabii ama bu fiyata MSI'ın hem DDR4 hem DDD5 BIOS flashback butonlu anakartları oluyordu.
(BIOS flashback tuşu yok 12. nesil işlemci takıp BIOS Update yapmak gerekiyor)
MSI'ın BIOS flashback olayındna dolayı 3 anakart aldım. 3'ü de çalışmadı. Servisde BIOS'u Update edebildiler. MSI'a güvenerek kesinlikle almayın. Genel bir sıkıntısı var o BIOS flashback olayının.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.