En ucuz Asus Prime Z690-P Wi-Fi D5 Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime Z690-P Wi-Fi D5 Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 5.757,61 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
BIOS güncellemesi yapacak 12. nesil işlemci elimde yok. 13. nesil işlemci ile bu anakartı kullanabilir miyim?
Sitesinde 12. nesil için hazır diyor. 13. nesil için emin olamıyorum. Flash butonu da sanırım yok. Flash butonu olan anakart bakmam daha mı mantıklı olur?
Servis ile uğraştırmayacak flash tuşu olan başka bir anakart önerebilir misiniz? Z690'a bile ihtiyacı yok aslında OC düşünmüyorum fazla bir M2 falan da takmayacağım. 13. nesil ile uyumlu anakart arıyorum.
Sitesinde 12. nesil için hazır diyor. 13. nesil için emin olamıyorum. Flash butonu da sanırım yok. Flash butonu olan anakart bakmam daha mı mantıklı olur?
Servis ile uğraştırmayacak flash tuşu olan başka bir anakart önerebilir misiniz? Z690'a bile ihtiyacı yok aslında OC düşünmüyorum fazla bir M2 falan da takmayacağım. 13. nesil ile uyumlu anakart arıyorum.
Hocam, 13. nesil desteği BIOS güncellemesi ile geldi. Çoğu yerde de maalesef eski sürüm olan kartlar var. Hiç uğraşmam derseniz Flash buton olan anakart da alabilirsiniz.
En ucuz Asus Prime Z790-P D4 Intel LGA1700 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime Z790-P D4 Intel LGA1700 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.019,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!
DDR5 öncelikli düşünüyorum şu an için ama bulamazsam mecbur DDR4 de düşünebilirim. Benim için en önemli nokta tek çekirdek performansı. Kullandığım uygulamalar tek çekirdek hızından direkt etkileniyor. DDR4, DDR5 farkı bunu etkiler mi kestiremiyorum onun için DDR5'e öncelik veriyorum.