Dün gece bilgisayar çalışırken Switch'i başka bir tarafa çevirdim, içindeki kondansatör patladı. Sizce anakart zarar görmüş müdür? Görünürde bir şey yok. PSU'yu tekrar yaptırabilir miyim?
ASUS marka PSU kullanıyordum.
Dün gece bilgisayar çalışırken Switch'i başka bir tarafa çevirdim, içindeki kondansatör patladı. Sizce anakart zarar görmüş müdür? Görünürde bir şey yok. PSU'yu tekrar yaptırabilir miyim?
ASUS marka PSU kullanıyordum.
Geçmiş olsun hocam. Adınızın hakkını vermişsiniz
Şaka bir yana elektronik şans işi sizlik bir durum olacağını sanmıyorum. Yine de çalışırken pek müdahale etmemek gerekiyor donanım bileşenlerine...
Arkadaki kırmızı switch'i çevirirseniz tabi patlar switchlerin rekleri değişebilir ama yaşadım bilgisayar kapalıyken bile yaparsanız patlar. Yaşandı ve onaylandı.
Arkadaki kırmızı Switch'i çevirirseniz tabii patlar Switch'lerin rekleri değişebilir ama yaşadım bilgisayar kapalıyken bile yaparsanız patlar. Yaşandı ve onaylandı.
Hocam tam çıkaramadım da kırmızı Switch'ten kastınız nedir? Arkadaş böyle bir sorun yaşayınca ve sizler böyle net konuşunca biraz ürkmeye başladım PSU şartelinden bahsetmiyorsunuz değil mi?