Asus’un tek PSU modeli ROG veya Thor değildir büyük ihtimalle.ASUS PSU'yu patlatabildiyseniz CONCORD'u uçurabilirsiniz.
Bazı PSU'ların arkasındaHocam tam çıkaramadım da kırmızı Switch'ten kastınız nedir? Arkadaş böyle bir sorun yaşayınca ve sizler böyle net konuşunca biraz ürkmeye başladımPSU şartelinden bahsetmiyorsunuz değil mi?
ASUS'un en kötü PSU'su bile CONCORD'un yanında ilah gibi kalır.Asus’un tek PSU modeli ROG veya Thor değildir büyük ihtimalle.
Teşekkürler bilgilendirmeniz için hocam, XPG PYLON 650W 80+ Bronze kullanmaktayım öyle bir switch bulunmuyor.Bazı PSU'ların arkasında Eki Görüntüle 838215
bu okla gösterilen switch var bunu oynatırsanız o PSU patlar. Eğer bunu değil açma-kapama anahtarını diyorsa onu yaşamadım hiç.
CONCORD nedir bilmiyorum diyebilirim(o kadar duymadım yani)ancak dediğim gibi her PSU aynı kalitede değildir. En beğendiğiniz markaların da Atom PSU’ları olabilir/ki zaten vardır yüksek ihtimalle.ASUS'un en kötü PSU'su bile CONCORD'un yanında ilah gibi kalır.
Neden?Dün gece bilgisayar çalışırken Switch'i başka bir tarafa çevirdim,
Dün gece bilgisayar çalışırken Switch'i başka bir tarafa çevirdim, içindeki kondansatör patladı. Sizce anakart zarar görmüş müdür? Görünürde bir şey yok. PSU'yu tekrar yaptırabilir miyim?
ASUS marka PSU kullanıyordum.
Bunu alsam sıkıntı çıkarmı beni 2 yıl götürür mü?
Madem patlayacak, neden koyuyorlar o şalteri?Bazı PSU'ların arkasında Eki Görüntüle 838215
Bu okla gösterilen switch var bunu oynatırsanız o PSU patlar. Eğer bunu değil açma-kapama anahtarını diyorsa onu yaşamadım hiç.
O his size gelmeyecek, şanslısınızTeşekkürler bilgilendirmeniz için hocam, XPG PYLON 650W 80+ Bronze kullanmaktayım öyle bir switch bulunmuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.