Güzel fare olabilir. Kötü asla değil tabiki. Teknik özelliklerini ve sensörleri karşılaştır SteelSeries daha iyi gözüküyor. Teknik özelliklerinide geçtim profesyonel camiada bana LAN turnuvasında Asus mouse kullanan bir oyuncu gösterin. Rekabetçi oyunlar oynuyorsanız kişisel görüşüm olarak özel fareler tercih etmek lazım. Rekabetçi oyunlarda bu işi ciddiye alıp oyun oynayan insanlar genellikle belirli markaların farelerini kullanırlar.Nefret mi? Yazıyı artık nasıl bir niyetle ve ne şekilde okuyorsanız, gelip hemen marka avukatı kesilmeniz şaşırtmadı.
SteelSeries ürünleri de kullandım hala kullanıyorum, Asus ürünleri de kullanıyorum (mouse, kulaklık vs). Yazılım desteğinden tutun, donanım kalitesine kadar Asus daha iyi iş çıkartmış. Genel geçer bilgiler ile Asus ürünlerini uzun dönemli tecrube etmeden SteelSeries savunmanız kusura bakmayın fanboy olduğunuzu gösterir. Değilseniz de öyle düşündürür.
Kaldı ki şu "üst departmanlarda çalıştınız" vari cevaplarda pek eskidi.
Mantığınız bile hatalı. O zaman her sektörde işini iyi yapan tek şirket olsun. Komik...
Asus ROG mouse'ları deneyin arkadaşlar. Zarar görmezsiniz. Denemeden sorgusuz sualsiz gelip SS diye yormayın kendinizi.
Ne alaka?Size gözlük takmıyorsanız gözlük takmanızı tavsiye ediyorum.
Konu sahibi mesajında 2 markanın faresini koymuş. Ne yapayım, Logitech'i mi öveyim? Şaka mı yapıyorsunuz siz?
Ciddiye alacağım bir insan değilsiniz, üzgünüm. İyi sosyaller.
Dostum biraz sakin ol. Katalog falan saçmalamışsın biraz. Adam 2 tane fare koymuş, sen kendin araştır karşılaştır bakalım hangisi daha iyi. Burda görülüyorki fanboy olan sensin.Ne alaka?
İyice komik olmaya başladın ve terbiye sınırlarını aşıyorsun. Adam SS Rival 600 mü? Yoksa Pugio mu? diye sorduğunde hemen kataloglarına bakıp 600, 600 demem mi lazım? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
Önce fikirlere saygı duymayı öğren! Terbiyesizlik yapma...
Ne alaka?
İyice komik olmaya başladın ve terbiye sınırlarını aşıyorsun. Adam SS Rival 600 mü? Yoksa Pugio mu? diye sorduğunde hemen kataloglarına bakıp 600, 600 demem mi lazım? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
Önce fikirlere saygı duymayı öğren! Terbiyesizlik yapma...
Hayır, Asus zaten SteelSeries'i 80 kere cebinden çıkartır deneyim ve mühendislik anlamında da, ondan soruyorum.
600 daha iyi bir mouse ben ondan bahsetmiyorum. "Pugio daha iyi" demedim, ASUS daha iyi dedim "marka olarak". Kaldı ki arkadaşta steelseries kullandığını ve değişiklik yapmak istediğini söylemiş. Asus'un da makro vs ayarları gayet düzgün çalışmakta. Rival 600 yerine Pugio tercih edilebilir anlamında söyledim.Dostum biraz sakin ol. Katalog falan saçmalamışsın biraz. Adam 2 tane fare koymuş, sen kendin araştır karşılaştır bakalım hangisi daha iyi. Burda görülüyorki fanboy olan sensin.İnsanlar haliyle hangi model daha üstünse onu tavsiye ediyor. Vardır bir bildikleri yani. Sen soruma cevap vermedin hala. Bana LAN turnuvasında Asus mouse kullanan bir oyuncu göster.