Daha fazla
- Meslek
- Electrical Automation
- Profil Kapağı
- 1525868904
Güzel fare olabilir. Kötü asla değil tabiki. Teknik özelliklerini ve sensörleri karşılaştır SteelSeries daha iyi gözüküyor. Teknik özelliklerinide geçtim profesyonel camiada bana LAN turnuvasında Asus mouse kullanan bir oyuncu gösterin. Rekabetçi oyunlar oynuyorsanız kişisel görüşüm olarak özel fareler tercih etmek lazım. Rekabetçi oyunlarda bu işi ciddiye alıp oyun oynayan insanlar genellikle belirli markaların farelerini kullanırlar.Nefret mi? Yazıyı artık nasıl bir niyetle ve ne şekilde okuyorsanız, gelip hemen marka avukatı kesilmeniz şaşırtmadı.
SteelSeries ürünleri de kullandım hala kullanıyorum, Asus ürünleri de kullanıyorum (mouse, kulaklık vs). Yazılım desteğinden tutun, donanım kalitesine kadar Asus daha iyi iş çıkartmış. Genel geçer bilgiler ile Asus ürünlerini uzun dönemli tecrube etmeden SteelSeries savunmanız kusura bakmayın fanboy olduğunuzu gösterir. Değilseniz de öyle düşündürür.
Kaldı ki şu "üst departmanlarda çalıştınız" vari cevaplarda pek eskidi.
Mantığınız bile hatalı. O zaman her sektörde işini iyi yapan tek şirket olsun. Komik...
Asus ROG mouse'ları deneyin arkadaşlar. Zarar görmezsiniz. Denemeden sorgusuz sualsiz gelip SS diye yormayın kendinizi.