Bunu gösteren bir görsel veya döküman mevcutmu. Yanlış anlamayın detaylı bilmek istiyorum ilginiz için teşekkürler.GDDR5 olan yaklaşık %25-30 daha iyidir FPS olarak. 1GB olsun GDDR5 olsun.
Kısacası daha güncel olduğundan daha performanslı olur. Ekran kartının BİT ve GB değerlerine fazla önem vermemelisiniz.Bunu gösteren bir görsel veya döküman mevcutmu. Yanlış anlamayın detaylı bilmek istiyorum ilginiz için teşekkürler.
Daha fazla olduğunu bildiğimi belirttim fakat benim istediğim bu iki kart arasında ne kadar bir fark olduğu. Çeşitli örneklerle veya testlerle olabilir mesela. Çünkü aralarında fiyat farkıda var buda önemli. Aynı fiyat olsalar bi dk düşünmem D5 alırım. TeşekkürlerKısacası daha güncel olduğundan daha performanslı olur. Ekran kartının BİT ve GB değerlerine fazla önem vermemelisiniz.
R7 250X alsan hepsinden iyi.Bu iki ekran kartı arasındaki performans farkı fazla mıdır?
DDR5 olan daha iyidir ancak ciddi bi fark mıdır?
Biliyorum.R7 250X alsan hepsinden iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.