ASUS R7 265 bilgisayar kasıyor

TamerTS

Hectopat
Arkadaşlar bilgisayarım FPS oyunlarda cok iyi, Ultra grafikte oynuyorum fakat böyle Online oyunlarda çoklu insan olduğu ya da evin içerisine girince kasma oluyor. PUBG Mobile PC'de emulator de hiç oynayamıyorum cok kasıyor. Ne yapmam lazım ve neyi değiştirirsem parçalardan kasma yapmaz? İşin tuhaf kısmı da FPS oyunlarda Ultra'da hiç donmadan oynayabiliyorum. Teşekkürler ASUS R7 265 series 2 GB 256 Bit.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    48,9 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla emulatörler, RAM gücüne çok bağımlı uygulamalar. Kullandığınız emulatörün içerisinde kendi ayarları var ise oradan RAM kullanımı CPU kullanımı gibi ayarları değiştirerek bir deneme yapabilirsiniz. Ama muhtemelen 8 GB RAM birazcık az gelecektir. 🙁

Bildiğim kadarıyla emulatörler, RAM gücüne çok bağımlı uygulamalar. Kullandığınız emulatörün içerisinde kendi ayarları var ise oradan RAM kullanımı CPU kullanımı gibi ayarları değiştirerek bir deneme yapabilirsiniz. Ama muhtemelen 8 GB RAM birazcık az gelecektir. 🙁
evet yapıyorum ama yine kasıyor :(
peki neyi değiştirmem lazım ekran kartı yeterlimi işlemciyle bi 8 gb ram dahamı arttırsam 16 gb ram olsa napsam yani :)

evet yapıyorum ama yine kasıyor :(

peki neyi değiştirmem lazım ekran kartı yeterlimi işlemciyle bi 8 gb ram dahamı arttırsam 16 gb ram olsa napsam yani :)
Sistemim imzamda açık. Bende bu sistemimle herhangi bir şekilde akıcı Emulatör kullanamıyorum. Burada tecrübem tıkanıyor maalesef. 🙁

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı