Asus R7 265 Isınma

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Benim kullandığım kart Asus R7 265. Performansından memnunum. Fakat kartımda bir süredir ısınma sorunu var. Kartım Crysis 3'de ultra ayarlarda 90 derecelere ulaştı. Sizce sebebi nedir? Gayet güzel oynuyordum oyunu. Birde sürücü ile mi alakalı tam bilemiyorum ama oyunda GPU kullanımım %100'den %64'e düşüyor. Fakat FPS değişmiyor hep aynı. Radeom Crimson 16.6.1 kurulu şu an. Dar boğazda yaşanmıyor ama GPU kullanımı neden bu kadar düşüyor onu anlayamadım. İşlemcim FX 8350 4.0 GHz. Acaba darboğaz mı var diye OC ettim işlemciyi 4.5 GHz yaptım voltaj da verdim ve stabilite testinden de geçti. Sizce bu sorun neden kaynaklanıyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar.

Sistem:

Anakart: MSİ 970 Gaming
Ekran Kartı: Asus R7 265
İşlemci: AMD FX 8350 4.0 GHz
RAM: G.Skill RipjawsX 8 GB

Son düzenleyen: Moderatör:
MSİ Afterburner zaten kurulu ve kullanıyorum fan ayarları otomatikte olmasına rağmen 90 derece. Kasaya daha yeni temizledim ve ek fanlar zaten var yönleri de doğru.

MSİ Afterburner zaten kurulu ve kullanıyorum fan ayarları otomatikte olmasına rağmen 90 derece. Kasaya daha yeni temizledim ve ek fanlar zaten var yönleri de doğru.
Fanları sizi rahatsız etmeyecek kadar hızlandırın ve o şekilde oyuna girin bakalım ısı durumu nasıl olacak.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı