Tarayıcılar çok fazla kaynak tüketiyor

• Konuyu başlatan Flrx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 102

Flrx

Hectopat
Daha fazla  
Şimdi diyebilirsiniz şu tarayıcıyı kullan şu ayarı yap tasarruf modu aç gibi gibi fakat öyle değil. Brave'i yaklaşık 4 ay, Firefox'u 2 ay, Edge'yi 1 ay, Opera'yı 1 sene kullandım hepsi için en optimize ayarları yaptım ama nedense 1 ay sonra hepsinde aynı sorunu yaşadım. Kaynak kullanımı %0 ile 1 arasında olan tarayıcılar bir anda %20-30 oluyor, eklenti kullanmıyorum sadece YT Music açık oluyor oyun arkasında onda da %1-2 kullanırdı maksimum ya da 0'a düşerdi ama hangi tarayıcıya gidersem gideyim aynı sorun. Bu sorunu nasıl çözebilirim? en çok Roblox oynarken bu sorunu yaşıyorum.

1764760298796.png

Donanım hızlandırmayı kapalı mı kullanıyorsunuz? Kapalıysa açık yapın. Ayrıca sistemi de belirtin.

Eklenti ve sekmelerin ne olduğuna bağlı. Eklenti kullanmıyorsan açık sekmeler de sorun vardır. YouTube fazla kaynak kullanır. Bellek tasarrufu her zaman açık olsun. Bir süre sonra otomatik RAM'i boşaltır.

Eklenti ve sekmelerin ne olduğuna bağlı. Eklenti kullanmıyorsan açık sekmeler de sorun vardır. YouTube fazla kaynak kullanır. Bellek tasarrufu her zaman açık olsun. Bir süre sonra otomatik RAM'i boşaltır.

Ömrüm boyu kullandım asla bu kadar yüksek kullanamaz sadece 1 tane sekme üstelik video da değil şarkı çalıyor %3 kullansa maksimum hakkıdır ki o kadarına bile gerek yok bunun haricinde sekmeler 5 dakikada uykuda dalıyor bellek tasarrufu da açık sanırsam ama bilgi için teşekkür ederim.

Ömrüm boyu kullandım asla bu kadar yüksek kullanamaz sadece 1 tane sekme üstelik video da değil şarkı çalıyor %3 kullansa maksimum hakkıdır ki o kadarına bile gerek yok bunun haricinde sekmeler 5 dakikada uykuda dalıyor bellek tasarrufu da açık sanırsam ama bilgi için teşekkür ederim.

Senkronizasyon önemli değilse Ecosia dene. Benim için kaynak kullanımı en iyi Ecosia.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı