Asus r9 270 alınır mı?

Ezel Bayraktar

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Asus r9 270 ekran kartını almak istiyorum da birkaç sorum var. Arkadaşlar forumda gördüğüm bazı yorumlarda Asus un r9 modeli almayın deniyor. Sizce alsam bi sıkıntı yaşar mıyım ? Bide bu ekran kartı güncel oyunları 1920x1080 de akıcı bi şekilde açar mı? Teşekkürler.

ASUS'un R9 sersininden Hawaii mimarili (R9 290 ve R9 290X) modellerini tercih etmeyin, ısı borusundan kaynaklı çeşitli sorunları var. Bu modelde sıkıntı yaşamazsınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

ASUS'un R9 sersininden Hawaii mimarili (R9 290 ve R9 290X) modellerini tercih etmeyin, ısı borusundan kaynaklı çeşitli sorunları var. Bu modelde sıkıntı yaşamazsınız.

Teşekkürler. Peki hocam asus r9 270x almak mantıklı mı? Testlere baktımda 5-10 fps den fazla fark yok 100 tl ye değer mi ?

Benimde bir sorum var
G3258 cpu
Powercolor r9 270

Oyunlarda darboğaz yaparmı

Auto overclock ile 3.6 ghz hızında
Not: Cepten yazıyorum yazım yanlışı olabilir.

Öncelikle teşekkürler önerin için. Hem marka olarak hemde sinerji ye güvenemediğimden dolayı asus r9 270 i almaya karar verdim. Aralarında da zaten çok fark yok.

Sapphire markasına güvenmemekle çok doğru bir karar almışsın kutlarım fakat aynı şeyi sinerji için söyleyemeyeceğim zira bir çok arkadaşımız alışveriş yapmış ve memnunlar.

Benimde bir sorum var
G3258 cpu
Powercolor r9 270

Oyunlarda darboğaz yaparmı

Auto overclock ile 3.6 ghz hızında
Not: Cepten yazıyorum yazım yanlışı olabilir.

Dar boğaz yapmaz fakat 2 çekirdek olmasından dolayı sıkıntı çıkaracaktır. En az 4160 öneririm.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı