Asus R9 270X DirectCU II TOP 2GB - Asus R9 280 DirectCU II TOP 3GB Hangisi?

SnavS

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.
  • İşlemci Amd Fx8320
  • Anakart Asus m5a97 r2.0
  • Ram 2x4 = 8 GB Gskill
  • Ekran Kartı Powercolor HD7870 2GB
Sistemim bu şekilde ama ekran kartımdan mıdır bilmiyorum garantiye de gönderdim sorun yok dendi ama yüksek sistem isteyen oyunları oynarken bir anda kasa çalışır halde olduğu halde ısınmadan dolayı sanırım kasa kendini kapatıp korumaya alıyor. Ama kasa hala çalışıyor yanlış anlaşılmasın. Bende yeni ekran kartı almaya karar verdim kesinlikle sadece 2 ekran kartı arasında kararsız kaldım biri diğerinden tabii ki daha üstün ama ben mevcut sistemimde. En güçlü oyunları oynamayacağım zaten sadece mevcut Steamım'da bulunan oyunları oynayacağım. (Thief, Tomb raider vb.) Yani Steam'den bir oyun alacağım ama ekran kartımda ısınıp kapanma problemi olduğu için artık oyun alamaz oldum. Sizce hangisini almalıyım? İleride de PS4 alacağım için ekran kartı mevcut oyunları mediumda çalıştırsın yeter. (Ultra-High'da oynama alışkanlığım yoktur.)
Kartlar ise bunlar:

Asus R9 270X Directcu 2 Top 2Gb Gddr5 256Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

R9 280 DirectCU II TOP 3GB GDDR5 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Sapphire R9 270X Toxic Gddr5 2Gb 256Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Listeye Toxici'de ekledim başlığa eklemedim konu başlığı uzun olmasın diye ama hangisini almalıyım sizce? Benim için soğutma sistemide çok önemli açıkcası. Toxic yük altında 270x'i 20 - 25 derece geride bırakmış. Toxic 74 derece 270x 94 derece.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı