1050 al sanayiye uğramazsın hocam. Ek güç girişi olmayan model muhtemelen. Diğerinde güç girişi vs var ayrıca ısınır kullandım daha önce. Hiç bulaşma.Sistemim i5 3470 8 GB RAM bulunmakta. Hangi ekran kartı daha yüksek performans verir? Genellikle CS BF 1,5 anime gacha oyunları oynuyorum. İki ekran kartı da 2 GB.
R9 270X 180W Power consumption'a sahip, GTX 1050 ise 75W. Ayrıca R9 270X'in oldukça ısınma problemleri yaşatan bir model olduğunu hatırlıyorum. Hem mimarisi için hem de güç tüketimi bakımından daha ekonomik olması sebebiyle GTX 1050 diyorum. Performans farkına asla değmeyecek kadar fazla güç tüketen ve problemli bir kart R9 270X.
1050 al sanayiye uğramazsın hocam. Ek güç girişi olmayan model muhtemelen. Diğerinde güç girişi vs var ayrıca ısınır kullandım daha önce. Hiç bulaşma.
Aslında soğutma bloğunun kalitesi önemli, fan sayısı "o kadar" kritik değil. Aradaki fiyat farkı çok fazla değilse ekstra fanlı olan MSI modeli almanız tabii ki daha iyi olur ama bütçenizi çok zorlayacaksa çok gerekli değil hocam. Hayırlı olsun şimdiden.En iyisi sizin dediğiniz gibi GTX 1050 almak peki çift fan versiyonu alsam MSI'ın pek bir fark görür müyüm?
Ben MSI tek fan kullanmıştım 1050. Hiç bir sıcaklık sorunu yaşamadım. 1050 gayet işimi görmüştü.En iyisi sizin dediğiniz gibi GTX 1050 almak peki çift fan versiyonu alsam MSI'ın pek bir fark görür müyüm?
Biraz daha soğuk olsun 300 ü fazla olsunBen MSI tek fan kullanmıştım 1050. Hiç bir sıcaklık sorunu yaşamadım. 1050 gayet işimi görmüştü.
Hocam aynısını aldımEki Görüntüle 2259476
Kendim fotoğraftaki klasik MSI modelini kullanıyorum. CS2 için tavsiye etmem açıkçası, çoğu haritada FPS düşüşleri yaşıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.