Asus R9 280X iyi midir?

MSI tercih edebilirsiniz, ASUS'a oranla daha az problemli şikayetlere bakılırsa. Sapphire almayın çok ısınma şikayetleri var ve genelde 3 fanlı olur ve küçük olduğu için çok ses yapar, arı gibi vızıldar.

R9 380 al. Ufak bir oc ile 280x i geçebilirsin. Ayrıca çok daha yeni olduğu için sürücü güncellemesinde sıkıntı çekmessin. Psu yetersiz gelirse Gtx960 alabilirsin.

Ben olsan 280x yerine gtx 960 alirim (ki aldim) ama illa amd alacam dersen 380 veya parani arttirip 380x alirdim

Sunu unutma teknolojide yeni cikan daima daha iyidir (gpu dusuk olsada driver destegi daha fazla olur)

Ben olsan 280x yerine gtx 960 alirim (ki aldim) ama illa amd alacam dersen 380 veya parani arttirip 380x alirdim

Sunu unutma teknolojide yeni cikan daima daha iyidir (gpu dusuk olsada driver destegi daha fazla olur)
AMD 300 serisinde kartların sonunda 390X ve Fury X haricinde X takısı getirmiyor yani 380X adında bir kart yok

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı