ASUS R9 280X Mi? Sapphire R9 280X Mi?

İlk olarak fanboyluk yapmayın. Asus modelleri amd tarafında önerilmez. Bunun nedeni ısı borularının yerleşimindeki hatadır. sapphire tri-x modeli daha iyidir. Uzunluk konusuna gelir isek asus 28.44 cm sapphire ise 30.8 mm yani uzunluklar arasında az fark var.
asus_radeon_r9_280x_dc2_top-14.jpg
ACC_3808_DxO.jpg

Destek derken anlamadım hocam daha kasayı almadım da.
Aslında gerek yok ama öyle bir imkan varken kullan diye yazdım. Google'da aratır isen görürsün. ortada bir tane demir var. Sitesinde de anlatıyor. Onun ile destek vererek. Kartın eğik durmasına engel oluyorsun.

İlk olarak fanboyluk yapmayın. Asus modelleri amd tarafında önerilmez. Bunun nedeni ısı borularının yerleşimindeki hatadır. sapphire tri-x modeli daha iyidir. Uzunluk konusuna gelir isek asus 28.44 cm sapphire ise 30.8 mm yani uzunluklar arasında az fark var.
Eki Görüntüle 42114 Eki Görüntüle 42115
Yanlış yerleştirilme olayı yalandan ibaret. AMD R9 serisinde Asus ısıl boruları yanlış mı konumlandırdı ? | Sayfa 2

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı