T
tonyjaa321
Ziyaretçi
- AMD FX 8370E işlemci.
- 8 GB 1600 MHz ram.
- Asus R9 280X 3 GB 384 Bit ekran kartı.
- Windows 8.1 Pro.
Oyun korsan oldu mu millet direk oyun korsan ondan diye sallamaya başlıyor.
Bütün oyunlarım korsan ( GTA V hariç ) ve o yamyam firmalara para kaptırmayı hiç düşünmüyorum. Evet bir emek koyuyorlar ortaya ama ben parayla alıyorum iki gün sonra oyunun cracki çıkıyo adamlar çatır çatır bedavaya oynarken ben 100-150 Lira verdiğimle kalıyorum.
Ayrıca hiç bir zaman orjinal oyun korsan oyundan daha fazla FPS verdiğini görmedim. Ama aksini defalarca yaşadım , korsan oyunun orjinalden daha fazla FPS verdiğini o kadar çok şahit oldum ki.
Rockstar Games'in yaptığı oyunlar dışında hiç bir oyun almayacağım.
Ayrıca hiç bir zaman orjinal oyun korsan oyundan daha fazla FPS verdiğini görmedim.
Evet katılıyorum. Daha dün Euro truck 2'yi aldım sırf multiplayer oynamak için steamden orjinal oyun. Bir de ne göreyim korsanda kasmayan oyun şimdi her saniyesinde kasıyor. Single playerdede kasıyor anlamadım bir türlü![]()
Ekran kartı derecesi ortalama 60 65 arası işlemci kullanımı % kaç olduğuna mı bakayım yoksa derecesine mi ? Oyunu orjinal almak istiyorum ama ilk önce şu sorunlardan kurtulmam lazım artifact sorunu da var zaten kartda.Hiçbir zaman orijinal oyun oynamadığın için olabilir mi ? Oyunların 2 gün sonra kırılıyor olmasından sana ne ? Bu neden senin orijinal alman için bir engel olsun ? Firmalara yamyam diyorsun ama hiç orijinal oyun almıyorsan burada yamyam olan kim, bi sorgulamak gerek... Firmaların yaptığı oyunları severek oyna ama iş para vermeye gelince yamyam olan onlar olsun. Yok ya ?
Orijinal sürümün daha iyi grafik kalitesine sahip olmasından ötürü olabilir mi ?
@Silinen üye MSI Afterburner ile oyun için işlemci kullanımına bakar mısın ? Bir de oyunu orijinal al ve 1.372.2 sürümü ile dene.
Sapphire R9 280X Dual - X iyi midir peki ?Bir ASUS R9 280x vakası daha. Sosyal'de olduğum günden beri toplam 15 tane gördüm belki bu sorunu. ASUS'un 280x ekran kartı daima sorunlu bir kart. Gerek artifact gerekse optimizasyon'dan dolayı. Her ne kadar diğer ASUS R9 serisi problemli olmasa da... Kartı değiştirmenizi öneririm.
Tam anlamadım ne alaka ?Anakartı arkadaşın PCI Express 2.0 destekliyor ondan olabilir mi arkadaşlar ?
Tam anlamadım ne alaka ?
PCI Express 3.0 daha iyi, ondan bahsediyor ama bilmiyorum.Tam anlamadım ne alaka ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.