Asus R9 285 vs MSI GTX960 GAMING

jstqddaa1

Hectopat
Daha fazla  
Ben 2 ekran kartı arasında kaldım, hangisi oyun için daha iyi ?
Asus R9 285 STRIX OC EDİTİON mu ? Asus R9 285 STRIX OC Edition 2GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Yoksa GTX 960 mı ?
MSI GTX960 GAMING GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Asus GTX960 ROG STRIX GDDR5 2GB 128Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Ben Asus R9 285'i düşünüyorum aslında. Ama emin olamadım. Bu arada 750 TL yi geçmeyecek şekilde aklınızda başka ekran kartı varsa söyleyin. Şimdiden teşekkürler.

Performans tutkunuysanız R9 280X'de tercih edebilirsiniz.Bu iki kart arasından eğer Nvidia fanı değilseniz R9 285 seçmek daha mantıklı olacaktır aynı performansı veren iki kart arasındaki bu fiyat farkı bence olması gerekenden fazla vermeye değeceğini düşünmüyorum R9 285'in PowerColor modelini de tercih edebilirsiniz.

Powercolor biraz piyango bir firma. Şikayet edeni çok var. Beğenenide çok var. Ama genel olarak diğer firmalara nazaran daha ucuz oluşu düşündürücü. Kimisine göre ucuz etin yahnisi kimisine göre markaya fiyat ödemeye gerek yok. O yüzden ben uzak durdum daha garanti markalara yönelin derim. Asus'a gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz. Asus GTX960 ROG diğerlerine nazaran (285, 280x, msi 960'a göre) daha performanslı olacaktır.

Powercolor biraz piyango bir firma. Şikayet edeni çok var. Beğenenide çok var. Ama genel olarak diğer firmalara nazaran daha ucuz oluşu düşündürücü. Kimisine göre ucuz etin yahnisi kimisine göre markaya fiyat ödemeye gerek yok. O yüzden ben uzak durdum daha garanti markalara yönelin derim. Asus'a gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz. Asus GTX960 ROG diğerlerine nazaran (285, 280x, msi 960'a göre) daha performanslı olacaktır.
Yanlış bilgilendirme yapmayalım. R9 285 ve R9 280X GTX 960'dan daha performanslıdır.

Abartılacak kadar olmasa da o dediğin 2'li 960'dan daha performanslıdır.

Bazı sitelerin sonuçlarına göre durum farklı ama. 960 hızlı ve ekonomik bir kart. 280 serisi pekte öyle değil.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı