Asus R9 390 Tabanlı Sistem Toplama

Ali Karaarslan

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir bilgisayar toplamaya ugraşıyordum. Konu açıp duruyordum. Fakat bu son konu ve pc'yi ''Tam'' anlamıyla topladım. Önerileriniz ? Şimdiden teşekkürler...

pc1.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem güzel fakat imkan varsa anakartı h170 gaming m3 yapabilirsen daha iyi olur. Bu arada 600w ile yeterli besleme yapamazsın. 750w bir güç kaynağı ve 12pin kanalından en az 600 versin

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir bilgisayar toplamaya ugraşıyordum. Konu açıp duruyordum. Fakat bu son konu ve pc'yi ''Tam'' anlamıyla topladım. Önerileriniz ? Şimdiden teşekkürler...

Eki Görüntüle 152893
Sistem gayet güzel. Belki ileride CrossFire yaparsın. Bu yüzden anakartı B150 Gaming M3 alırsan iyi olur. Tabi bunu düşünürsen güç kaynağını da biraz arttırman gerekebilir. Ama daha uzun ömürlü bir sistem olur.

Ekran kartını Msı veya Sapphire almanı tavsiye ederim. Sıcaklık değerleri açısından bu iki firma da Asus'tan daha soğuk.

Sistem dengeli güzel ama PSU ekran kartı için yetersiz kalabilir. Ekran kartının kendi sitesinde önerilen 750W PSU'dur. Ekran kartını Sapphire NITRO tercih edebilirsin. SSD olarakta daha performanslı olan Samsung 750 EVO veya Sandisk Ultra II almanı öneririm.
Eğer sinerjiden alırsan aynı paraya aşağıdaki sitemi toplayabilirsin. Hem Z serisi daha kaliteli bir anakart almış olursun hem yüksek frekanslı RAM'ler yüksek frekansta çalışabilir hemde ilerde overclock yapmak istediğinde anakartı değiştirmen gerekmez:

upload_2016-4-7_11-7-28.png

Msı olarak değiştirdim üstelik daha ucuza geldi... ?
İşlemci koymamışsın 2 tane kasa var.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı