ASUS RADEON DUAL RX 6700 XT OC ₺5294

Ben bir devlet memuruyum ve şu ürünü almak için iki ay çalışmam gerekiyor. Avrupa'daki meslektaşlarım bu ürünü 4 günlük maaşlarıyla alabiliyorken benden hayatımın 60 gününü istiyorlar bu ekran kartını almak için. İşte bu acizliktir. Kimin ne düşündüğünün, dininin, siyasetinin ne olduğu fark etmez, bir devletin memurunun alım gücü bu kadar düşükse o devlet acizdir.

Asgari ücretli biriyse bu ürünü aldığının "hayalini bile kuramayacak kadar" yoksul. Bir devletin asgari ücretli 25 milyon vatandaşının alım gücü bu kadar düşükse o devlet aciz olduğu gibi aynı zamanda da zalimdir.

Hükümet yerine "devlet" kelimesini bilerek kullanıyorum, Türkiye Cumhuriyeti savaş zamanında bile bu kadar aciz ve halkına zalim olmamıştı.

Bana sorarsan bu durumu böyle geniş geniş kabul eden bu halk var ya boğazından geçen bir lokma kuru ekmeği hak etmiyor bana göre ama ne yapalım, rızkı veren Allah deyip geçiyoruz.

Millet kaçıp kendini kurtarıyor çünkü ülke öyle bir halde ki tamam kurtarılacak kaç yıl lazım düzelmesi için?

Ekran kartı konusundan nerelere geldik :(
 
Saat 10'da açılan Vatan açılmasına kisa bir süre kala stok bitti olarak isaretledi. Sadece magazalarda olan bir ürün mağazalar daha acilmadan nasıl tukenebilir. Vatan bilgisayar beleş reklam yapmanın yolunu bulmuş:)
 
Mağazayı aradım, öyle bir fiyat yok, gözükmüyor. Yani adamlar o fiyata inmiş olma ihtimaline bile inanmıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı