Asus Radeon R7 240 Ekran Kartı Performansı Nasıldır?

Dostum işlemcin oyun için gayet yeterli görünüyor ama önerilen ekran kartı maalesef aşırı düşük kalıyor FIFA 18 sistem gereksinimlerine baktım ve R7 240 ile karşılaştırdım önerilenlerde bulunan kartlar 3 4 kat daha güçlü kartlar yani muhtemelen R7 240 da alsan yine oyunu oynayamazsın muhtemelen diyorum zira eğer monitörün çözünürlüğü 1080p değil de 900p ise veya 720p ise dönüp tekrar testlere bakmak gerekir 1080p için konuşuyorum R7 240 Fifa 18 için yetersiz.
evet gereksinimlere bakınca yetersiz gözüküyor hatta 17 bile öyle ama ben farklı olduğunu gördüm olayın mesela şuan ki radeon hd 6350 ile orta ayarda çok nadir kasmalarda (replay ) gibi oynuyorum ilginç şekilde tek umudum bu radeon 6350 de böyleyse r7 240 da sanrım daha iyisi olur gibi

Selam ben amd ryzen 5 2600x , amd radeon r7 240 4 gb , SSD , 8GB RAM SIZCE IYIMI
Naptınız hocam. O sisteme o ekran kartı olmuş mu? Size o ekran kartını öneren kimse muhattabı kesin onla. O ekran kartı giriş seviyesi düşük bir ekran kartı. Doğru düzgün oyun oynatmaz(kendisi eski ekran kartım olur)
Bütçenizi yazın öneri yapalım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı