Asus Rampage V Edition 10 vs Msi x99a Godlike

Güzel olur ekran kartı 1080 olması senin için daha iyi olacaktır .

Evet hocam bende öyle düşünmeye başladım açıkçası anakart önemli bir etken ancak sanırsam işlemci ve ekran kartı daha önemli

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet hocam bende öyle düşünmeye başladım açıkçası anakart önemli bir etken ancak sanırsam işlemci ve ekran kartı daha önemli

Güncel bir işlemci çoğu oyunu sıkıntısız oynatır . Ekran kartı 1080 yüksek mhz ram seçimi ile desteklersin sistemi. Güzel bir sıvı soğutma ile sıkıntısız bir şekilde kullanırsın.

Güncel bir işlemci çoğu oyunu sıkıntısız oynatır . Ekran kartı 1080 yüksek mhz ram seçimi ile desteklersin sistemi. Güzel bir sıvı soğutma ile sıkıntısız bir şekilde kullanırsın.

Soğutucu olarak cooler master nepton 240m düşünüyorum ram olarak ise kingston hyper x predator 3200mhz olanı hocam sanırım bunlar yeterli olacaktır

Soğutucu olarak cooler master nepton 240m düşünüyorum ram olarak ise kingston hyper x predator 3200mhz olanı hocam sanırım bunlar yeterli olacaktır

Yeni sıvı soğutması Cooler master masterlıquıd pro 240mm onada bak derim .
Kasa seçimi yaptın mı? monitör klavye fare .

Yeni sıvı soğutması Cooler master masterlıquıd pro 240mm onada bak derim .
Kasa seçimi yaptın mı? monitör klavye fare .

Bir bakayım hocam o soğutuya o zaman ,kasa olarak ise cooler master pro 5 düşünüyorum daha iyi gibi duruyor videolardan anlatımlardan baktığıma göre fare olarak cyborg rat 9 mevcut, klavye olarak bir şey düşünmedim henüz monitör olarak ise g-sync bir şey olabilir veya hiç monitör almayıp evdeki 4k televizyonada bağlayabilirim açıkçası hocam

Bende cooler master master case 5 var güzel bir kasa ama yeni modeli güzel maker onuda bir incele derim . Fare gerçekten çök güzel iyi bir seçim yapmışsın . Corsair k70 güzel bir klavye . Evde 4k tv var ama 1070 mi alacaktın

Galiba 1070 almak gibi bir hata yapacaktım klavye için bir göz attım hocam gerçekten çok güzel görünüyor açıkçası hocam ek olarak bir şey sormak istiyorum acaba önerdiğiniz kasanın ismi maker 5 mi oluyor ?

Klavye rgb olanı bak derim kasa olarak da evet maker 5 ama yurt dışında çok farklı modeller var onlara da bir göz gezdir .

Klavye rgb olanı bak derim kasa olarak da eve maker 5 ama yurt dışında çok farklı modeller var onlara da bir göz gezdir .

Evet o rgb olan dikkatimi çekti gerçekten çok güzel duruyordu ,kasa olarak dediğiniz güzel aslında aklımda thermaltake core p5 düşünüyordum kasa neredeyse komple cam gibi çok farklı bir tasarımı mevcut ama soğutmaya katkısı olan hangisi ise onu seçerim tabi

P5 güzel kasadır ama costum sıvı soğutma ile daha güze olur yurt dışında yaptıra bileceğin bir yer varsa direk costum sıvı soğutma geç tabi ki .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…