Doğrudur işte bir türlü alışamayınca böyle oluyor sıraya koydum bir ara denerim tekrar.güzeldir fifa serisi tabi online oynandığı müddetçe
xbox kullanıcısıyım bayağı zevkli oluyor takımlar ile oynayınca tabi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Doğrudur işte bir türlü alışamayınca böyle oluyor sıraya koydum bir ara denerim tekrar.![]()
Ps4 kardeşime aldım ben pek kol oyuncusu değilimdir .Pro clubs'u denemenizi tavsiye ederim
Ps4 kardeşime aldım ben pek kol oyuncusu değilimdir .
Bilgisayarda oyun oynamayı severim zevkli oluyor ama bakacağım müsait bir zamanda inşAllah.
Yeni bilgisayarda artık güncel oyunları oynarsın son sistem sonuçta.Hayırlısı olsun o zaman hocam
Yeni bilgisayarda artık güncel oyunları oynarsın son sistem sonuçta.![]()
Hayırlısı diyelim .Pek sanmıyorum hocam aslında ama olmayacak şey değil tabi
Hayırlısı diyelim .
Usb hub alacaksan ORİCO RH7C2-BK USB HUB al ben aldım daha gelmedi bekliyorum güzel alet.
Güzel cihaz baya araştırdım yada tp-link uh720 alacaktım 11.11 indiriminden aldım bende uyguna geldi bana.Olabilir hocam çünkü ihtiyacım olacak böyle bir şeye çünkü bu sistemin üzerine ek olarak trackır 5 pro almayı düşünüyorum kafa takip cihazı , ve uçuş simülasyonu için yoke sistemi biraz usb portlarına ihtiyacım olucak açıkçası , öneriniz için teşekkür ederim hocam bunu kesinlikle değerlendirmeye alacağım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.