Asus Rampage V Extreme Q-Code Anlamı?

Aynen onları yaptım Murat kardeşim. Diğer slotlarda sıkıntı yok. Fakat quad channel olması için B1 slotu illaki sağlam olması lazım. Bende aldığım yeri aradım gönderin bakalım dediler. Bende bugün göndereceğim bakalım. Değişim istedim.

Anakartta işlemci pin yerleri yamulmuş. Beni aradılar ''İşlemciyi takarken zorlanarak yapılmış.'' denildi. Bende ''Yok öyle bir şey, yıllardır bilgisayar topluyorum, işlemciyi nasıl takacağımı bilemeyecek miyim? İşlemcinin kenarındaki üçgen işeretin anakartın işaretli olan yeriyle çakışarak takılır ve bende bu şekilde taktım.'' dedim. Onlarda distribütöre yönlerdirmiş. Adamın bana ''Belki tamir ederler, belki iade edilir, belki değişim olur yada hiçbir şey yapılmaz.'' dedi. Şimdi ne yapmalıyım hem ayıplı ürün satıyorlar hem de kullanıcı hatası deyip işin içinden sıyrılmak istiyorlar. Pinlerin fotoğrafını attılar mail adresime buyurun bakın.
IMG_2670 (1632 x 1224).jpg

@Murat5038

Bu tür markaların bu gibi sorunları çözmesi taraftarıyım. Yamulmalar çok dikkat çekici düzeyde işlemciyi takmadan önce fark etseydiniz işiniz belki daha kolay olabilirdi. Geçmiş olsun. Umarım sorununuz çözülür.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı