Selam arkadaşlar, az önce bilgisayarıma format attım ve Realtek HD Audio yöneticisini indirdim fakat format atmadan önceki kullandığımla şu an kullandığım farklı.
Formattan önce bunu kullanıyordum:
Şu an ise yüklediğimde karşıma bu çıktı:
Kulaklık girişim bozuk olduğu için mikrofon girişine kulaklığı takarak programdan girişleri değiştiriyordum fakat bu programla nasıl yapıldığını çözemedim.
Önceki kullandığım versiyonu nereden yükleyebilirim?
Anakart ASUS Prime A320M-R
Öncelikle Windows Update bölümüne gelin. Ardından isteğe bağlı sürücü güncelleştirmelerine tıklayın. Sürücü güncelleştirmeleri çıkacak karşınıza, oradan HD audio sürücüsünü indirin.
Öncelikle Windows Update bölümüne gelin. Ardından isteğe bağlı sürücü güncelleştirmelerine tıklayın. Sürücü güncelleştirmeleri çıkacak karşınıza, oradan HD audio sürücüsünü indirin.
Aynı sorun bende de var isteğe bağlı guncellemeler kısmında hiçbir şey yok ayrıca 8 saattir indirmediğim surum kalmadı ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz?
Aynı sorun bende de var isteğe bağlı guncellemeler kısmında hiçbir şey yok ayrıca 8 saattir indirmediğim surum kalmadı ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz?