Çözüldü ASUS Realtek HD Audio yöneticisi nasıl yüklenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Talha Tan

Megapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, az önce bilgisayarıma format attım ve Realtek HD Audio yöneticisini indirdim fakat format atmadan önceki kullandığımla şu an kullandığım farklı.
Formattan önce bunu kullanıyordum:

Şu an ise yüklediğimde karşıma bu çıktı:

Kulaklık girişim bozuk olduğu için mikrofon girişine kulaklığı takarak programdan girişleri değiştiriyordum fakat bu programla nasıl yapıldığını çözemedim.
Önceki kullandığım versiyonu nereden yükleyebilirim?
Anakart ASUS Prime A320M-R

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Öncelikle Windows Update bölümüne gelin. Ardından isteğe bağlı sürücü güncelleştirmelerine tıklayın. Sürücü güncelleştirmeleri çıkacak karşınıza, oradan HD audio sürücüsünü indirin.
Öncelikle Windows Update bölümüne gelin. Ardından isteğe bağlı sürücü güncelleştirmelerine tıklayın. Sürücü güncelleştirmeleri çıkacak karşınıza, oradan HD audio sürücüsünü indirin.

Çözüm
Çok teşekkürler. Oldu.

Aynı sorun bende de var isteğe bağlı guncellemeler kısmında hiçbir şey yok ayrıca 8 saattir indirmediğim surum kalmadı ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…