Realtek HD Audio Yöneticisi nasıl kaldırılır?

Ustadharak

Hectopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Merhaba, Windows 10 kullanıyorum ve anakartımda Realtek ses kartı var. Bu lanet program yüzünden kulaklık takınca hoparlör olarak görüyor, bu yüzden ayrı ses seviyesi olmuyor ve kulaklığı çıkarıdğımda tüm ev inliyor. Şu sinir bozucu durum Realtek HD Audio Yöneticisini kaldırınca düzeliyor ama bir süre sonra tekrar kurulmuş oluyor. Nasıl kurtulacağım bundan?

Sürücü güncellemeleri kapatırsan Windows sürücüyü güncellemez ve Realtek de kurulmaz.

Buradan:

upload_2017-7-20_12-19-25.png

Ayrıca o program sana bir şey takınca soruyor ne taktın diye, direk hoparlör taktın demiyor...

Sürücü güncellemeleri kapatırsan Windows sürücüyü güncellemez ve Realtek de kurulmaz.

Buradan:

Eki Görüntüle 249314

Ayrıca o program sana bir şey takınca soruyor ne taktın diye, direk hoparlör taktın demiyor...
Yine de Windows'un kendi davranışını tercih ederim. Her seferinde bana ne taktığımı sorması sinir bozucuydu. Denetim masasında kaldırıp şu güncelleme gizleme aracını kullanarak çözmüştüm ama ne olur ne olmaz bunu da yapayım teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı