Asus Rog 1070 Ekran Kartlı Oyun Notebookları Türkiye'de

Dünyaca ünlü bilgisayar ve anakart üreticisi Asus oyunculara özel olarak çıkardığı modeleri olan ROG serisi bilgisayarlardan Strix GL502VS serisinin Türkiye satış fiyatını açıkladı. Bu modelle oldukça iddalı olan Asus şu anki var olan en iyi özellikleri bir arada topladığınuı görmekteyiz. Fiyatı açısından her kullanıcının bütçesine hitap etmese de şu anki piyasa şartlarında içerisindeki parçaların fiyatları göz önüne alırsak fiyatın normalin üzerine olmasını anlaşılabilir olduğu gözlemlenebilir.

1476173838359.png


ASUS ROG Strix GL502VS – FY074T

❱ (FHD i7-6700HQ, 16GB, 1Tb 72+128G SSD, GTX1070 8G, win10, w/o ODD)

❱ Tavsiye edilen satış fiyatı: 5.999 TL

ASUS ROG Strix GL502VS – FY0002TC

❱ (FHD i7-6700HQ, 16GB, 1Tb 72+256G SSD, GTX1070 8G, win10, w/o ODD)

Tavsiye edilen satış fiyatı: 6.999 TL


Sitede yapılan açıklama:

Konu hakkında ASUS’tan Onur Bey ile görüştük. Cihazlar 1 hafta içerisinde Vatan Bilgisayar ve MediaMarkt gibi firmalarda satışa sunulacak. Biraz beklemeniz gerekiyor.


Kaynak:ASUS ROG Strix GL502VS Türkiye’de Satışa Sunuldu! | PC Hocası
 
Bu fiyatlar tavsiye edilen satış fiyatı. Vatan Bilgisayar, Hepsiburada satışta ve fiyatları 8 bin civarı malesef.
 
Son düzenleme:
Asus bilgisayarı üretip, Türkiye'de (her şey dahil) satılması gereken fiyatı belirleyip açıklama yapıyor. Onur Bey'e ya da Asus'a "Firmalar nasıl oluyor da Türkiye için tavsiye ettiğiniz fiyat üzerine bu kadar fark koyup bu ürünü satabiliyorlar ?" diye sormak gerekir. Ben mail attım ama halen bir cevap alamadım ne yazık ki. Asus zaten senin ülkende satılması gereken fiyatı açıklayıp ürünlerini tanıtmış. Sen daha bunun üzerine neyi ekleyip de insanların cebinden çalmaya çalışıyorsun merak ediyorum. Ülke yönetiminin de bu fiyatlar yetmiyormuş gibi bir de taksit sayısını azaltmalarına da söyleyecek bir şey bulamıyorum. Allah ıslah etsin !
 
Bu ürünü almayı düşünüyorum hadi hayırlısı. :aşk:
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı