Direk buradan yapsam mı öneriyi . Konsol oyunları oynarsın değil mi konsolda ekledim toplam taksitsiz 32550 tlye geliyor. Kulaklık mousepad ekledim konsol falan her şey dahil. İstersen konsolu kulaklığı sonra alır oradan bütçe açığı yapar daha iyi şeyler önerebiliriz ama her bütçenin en iyisini önerdim.
Direk buradan yapsam mı öneriyi . Konsol oyunları oynarsın değil mi konsolda ekledim toplam taksitsiz 32550 TL'ye geliyor. Kulaklık mouse pad ekledim konsol falan her şey dahil. İstersen konsolu kulaklığı sonra alır oradan bütçe açığı yapar daha iyi şeyler önerebiliriz ama her bütçenin en iyisini önerdim.
Direk buradan yapsam mı öneriyi . Konsol oyunları oynarsın değil mi konsolda ekledim toplam taksitsiz 32550 TL'ye geliyor. Kulaklık mouse pad ekledim konsol falan her şey dahil. İstersen konsolu kulaklığı sonra alır oradan bütçe açığı yapar daha iyi şeyler önerebiliriz ama her bütçenin en iyisini önerdim.
Gamepad ile mousepad çıkarınca 12k olur. Onları sonrada alabilirsin. Onları çıkarmadan Hepsi 12 taksit olunca ne kadar oluyor? Trendyolda peşin fiyatına 6 taksitli alabilirsin bazılarını.