ASUS ROG Ally Z1 Extreme alınır mı?

OzelHaber

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, halihazırda PlayStation'um var. Yani hem bilgisayar olarak kullanabileceğim hem de salonda otururken oyun oynamak istediğim bir cihaz arıyordum ki karşıma ASUS ROG Ally Extreme çıktı. Yani FPS sıkıntısı çekeceğimi düşünmüyorum AFMF 2, FSR3 gibi yazılımlarla. Sizce alınır mı? Ayrıca batarya bir sıkıntı değil benim için. Bir de mesela küçük ekran olduğu için 1080p daha güzel gözüküyor diyenler var onunla ilgili bilginiz varsa yazabilirsiniz.

@Thezzerss o çok oldu. Z2 modeller çıkıyor. Lenovo Legion GO s duyuruldu bile.

Hocam sizce şu an ikinci el ASUS ROG Ally Z1 Extreme almak mı? (sıfırlar gereksiz pahalı.) Yoksa Legion GO s veya ASUS ROG Ally Z2 çıkmasını bekleyip Z1 Extreme sıfırlarının ucuzlama ihtimalini bekleyip öyle almak mı? Bu arada bazı sitelerde Legion S'in fiyat performans ürünü olup asıl güçlünün Lenovo Legion GO 2 olduğu söyleniliyor. Legion GO s eğer 600 dolar 600 euro civarında çıkarsa sizce Türkiye'ye hangi fiyatla gelir? Eğer ucuz gelirse Legion GO s ASUS ROG Ally Z1 Extreme'den daha fazla performans verir sanırsam. Bundan dolayı Lenovo Legion GO s alabilirim. Biraz uzun oldu kusura bakmayın. 🙂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı