ASUS ROG Azoth için Türkçe keycap önerisi

Bir nebze içim rahatladı hocam teşekkürler. 1 yılda yanma olmadıysa o kadar da gerilmeme gerek yok o zaman zaten düşük parlaklık ile kullanıyorum. Pil konusunda ben de çok şaşırdım 2 gün önce %96 şarjı vardı bugün daha %95e düştü. %25 parlaklık ile kullanıyorum tüm ışıklandırmaları. Sanırım çift yazma sorunundan kaçış yok bu klavyelerde eninde sonunda yaşanacak gibi. Teşekkürler cevabınız için.

Merhaba kardeşim sende hangi rengi var? Bu arada keycaps bulabildinmi ne yaptın

bende de siyahı var buna uyumlu keycaps bereden bulabiliriz kardeşim ?

Sendeki Red Switchmi , Snow Switchmi..

Selam şu an elimde Asus rogun tüm klavyeleri elimde .. Asus rog azothun hem siyahı hem beyazı var.. Tüm klavyeleri denemiş biris olarak arkanıza bakmayın AZOTH candır.. Ayrıca ben şu anda switch olarak akkow v3 pro kullanıyorum..Mükemmel memnunumm ..

Son düzenleme:
Arkadaşlar elinde ASUS ROG Azoth, siyah modelinin keycapsleri boşta olan varsa almayı düşünebilirim. Eğer Custom yaptıysanız klavyeye belki boşa çıkmıştır. Nx-snow switch modelini almak istiyorum ama siyah tuş takımı hoşuma gidiyor.
@seth2012 @Killua4 @terileptil @oguzvusi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…