terileptil
Megapat
Forumda çok da aktif olmadığım için yeni cevaplıyorum kusura bakmayın.
1) Çift yazma sorunu nadir de olsa yaşıyorum fakat ciddi rahatsızlık yaşanacak bir şey değil. Hemen her klavyede yaşadığım seviyede. Yoğun yaşadığım tek klavye Logitech G613 modeliydi ki o da Omron üretimi switchler kaynaklı o modelde kronik bir problem malesef.
2) OLED ekran sürekli açık ve CPU-GPU frenalns ve sıcaklık verilerini göstermek için kullanıyorum. Herhangi bir burn-in yaşamadım. OLED-LED tüm ekranlarda bir süre sonra burn-in yaşanıyor malesef. Haliyle siz yaşamazsınız diyemem fakat bende bir yıla yakın süredir bir sorun olmadı.
3) Pil ömrü klavyenin en memnun olduğu yanlarından biri diyebilirim. İş için de gün içi yazışmalarda sık kullandığım halde hala yaklaşık iki haftada bir şarj etmem yeterli oluyor.
Bir nebze içim rahatladı hocam teşekkürler. 1 yılda yanma olmadıysa o kadar da gerilmeme gerek yok o zaman zaten düşük parlaklık ile kullanıyorum. Pil konusunda ben de çok şaşırdım 2 gün önce %96 şarjı vardı bugün daha %95e düştü. %25 parlaklık ile kullanıyorum tüm ışıklandırmaları. Sanırım çift yazma sorunundan kaçış yok bu klavyelerde eninde sonunda yaşanacak gibi. Teşekkürler cevabınız için.