Cevap için çok teşekkürler hocam. Ben de internette biraz daha araştırıp en az problemli model gibi göründüğü için Azoth almaya karar verdim. Klavye daha 2-3 saat önce elime ulaştı şu an Azoth ile yazıyorum ve klavyenin sesi o kadar hoşuma gitti ki şu an yazarken bile mutlu ediyor.

RGB'yi %25'e aldım zaten ışıklandırma kısmını sadece geceleri tuşları görebilmek için kullanıyorum o yüzden bataryası uzun gider gibi geliyor. OLED ekranı da %25 parlaklığa aldım burn-in olacaksa bile hemen olmasın diye ama 6 ayda sizde sorun yaratmadıysa kısa zamanda çok sorun teşkil etmez herhalde diye düşünüyorum. Çift yazma ile ilgili söylediğiniz şeyi tam anlayamadım siz bu problemi yaşadınız mı yoksa neden olduğu hakkında mı bilgi verdiniz sadece? Eğer dediğiniz gibi switch ile alakalı bir problem ise klavye hot swappable olduğu için herhalde büyük bir problem yaşatmaz böyle bir sorunla karşılaşsak bile. Zaten kutu içeriğini çok beğendim 3 adet switch de çıkıyor. Klavye modlama işinden pek anlamam switchleri de sevdiğim için yakın zamanda değiştireceğimi sanmıyorum ama keycap değiştirme işine ben de girebilirim.
Bu arada ekranda GIF kullandığınızı söylemişsiniz internette okuduğum kullanım deneyimlerinde de hareketli bir GIF koyarsanız burn-in riski azalıyor diye okumuştum sizin de problem yaşamama sebebiniz o olabilir. Sabit bir görüntü olduğu zaman burn-in yaşanıyor çünkü bu şikayeti okuduğum kişiler CPU,GPU sıcaklığı gibi değerleri ekranda açan kişilerdi genelde.
Tekrar cevabınız için teşekkür ederim